Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Οι νέες ημερομηνίες αιτήσεων στο πρόγραμμα διακοπών «Τουρισμός Για Όλους»

Οι νέες ημερομηνίες αιτήσεων στο πρόγραμμα διακοπών «Τουρισμός Για Όλους»

0
διακοπές
Διαφήμιση

Νέες ημερομηνίες υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα διακοπών «Τουρισμός Για Όλους».

Οι αιτήσεις γίνονται στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr ανάλογα με τον αριθμό στον οποίο λήγει το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή συμμετοχής των δικαιούχων έληγε την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Οι νέες ημερομηνίες

Οι νέες ημερομηνίες είναι από το Σάββατο 4 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου υποβάλλουν την αίτηση τους όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 8-9.

Οι νέες ημερομηνίες αιτήσεων στο πρόγραμμα διακοπών «Τουρισμός Για Όλους»

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας. ‘Η πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή βρίσκονται εν διαστάσει ή είναι διαζευγμένα. Τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018.

Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης.

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται η προηγούμενη αυθεντικοποίηση (επαλήθευση της ταυτότητας) των δικαιούχων με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).

Αιτήσεις που υποβάλλονται με διαφορετικό τρόπο ή υποβάλλονται εκτός της προθεσμίας που ορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση δεν λαμβάνονται υπόψη.

Υπενθυμίζεται πως με το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», το μεγαλύτερο τα τελευταία χρόνια πρόγραμμα ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού, η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενους τους να απολαύσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε μια σειρά από πανέμορφους προορισμούς, σε όλη τη χώρα.

Διαφήμιση