Αρχική Ζώα Πιγκουίνοι επισκέφθηκαν μουσείο και έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα (βίντεο)

Πιγκουίνοι επισκέφθηκαν μουσείο και έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα (βίντεο)

0
Πιγκουίνοι
Διαφήμιση

Ένας ζωολογικός κήπος, στο Κάνσας των ΗΠΑ, αποφάσισε να πάει βόλτα τρεις πιγκουίνους στο άδειο Μουσείο Τέχνης, Nelson-Atkins. Τα μουσεία είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού και έτσι ήταν ευκαιρία για τα θηλαστικά να εξερευνήσουν ένα νέα περιβάλλον γι’ αυτά και μάλιστα το αποτέλεσμα αποδείχθηκε εκπληκτικό, καθώς δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τους πίνακες.

Μάλιστα, φάνηκαν να εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα από τους πίνακες του Καραβάτζιο, εκπλήσσοντας ακόμα και τον διευθυντή του μουσείου.

Αρχικά, ο διευθυντής του Nelson-Atkins, Julián Zugazagoitia, νόμιζε ότι θα προτιμήσουν τα «Νούφαρα» του Μονέ. Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε: «Ο λόγος που θέλαμε να τους εκθέσουμε στα Νούφαρα, εκτός από το γεγονός ότι είναι από τους αγαπημένους μας πίνακες, είναι επειδή εκφράζουν ηρεμία. Πιστεύαμε ότι θα αντιδρούσαν στην πραότητα που εμπνέει ο πίνακας. Τελικά, όμως, απλά περιπλανήθηκαν στους χώρους του μουσείου».

Tελικά, η αίθουσα που τους τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν αυτή με τους μπαρόκ πίνακες. «Πέρασαν πολύ περισσότερο χρόνο εκεί, ενώ κοιτούσαν πιο έντονα τους πίνακες στην αίθουσα αυτή, ίσως λόγω του ζεστού κόκκινου χρώματος των τοίχων», πρόσθεσε ο διευθυντής του μουσείου.


*Για την σημερινή εικόνα του κορωνοϊού δείτε το live εδώ

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση