Αρχική Πολιτισμός Μουσεία ανά τον κόσμο για να επισκεφθείτε από τον… καναπέ σας

Μουσεία ανά τον κόσμο για να επισκεφθείτε από τον… καναπέ σας

0
Μουσεία
Διαφήμιση

Δεδομένων των συνθηκών που περνάμε λόγω κορονοϊού και λαμβάνοντας ως δεδομένο πως «Μένουμε Σπίτι», έχουμε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούμε με διάφορους εναλλακτικούς τρόπους. Εκτός από βιβλία, ταινίες και σειρές, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο ακόμα και για να περιηγηθούμε σε διάφορα μουσεία ανά τον κόσμο!

Tate Britain in London

Με βρετανικά έργα που χρονολογούνται από το 1500 μέχρι σήμερα, η βόλτα σας στην Tate Britain θα σας ανταμείψει με μία σειρά μοναδικών έργων ζωγραφικής, όπως την Ophelia του Sir John Everett Millais.

The Van Gogh Museum in Amsterdam

Το Μουσείο Van Gogh σας καλεί σε μία διαδικτυακή επίσκεψη για να απολαύσετε τον εμπρεσιονισμό του Βαν Γκογκ και να γνωρίσετε καλύτερα τη σπουδαιότητα ενός τόσο ταλαντούχου ζωγράφου.

The Uffizi Gallery in Florence

Στην Γκαλερί Uffizi μπορείτε να κάνετε ένα virtual tour και να θαυμάσετε μερικά από τα πιο σπουδαία έργα ζωγραφικής, από τον Botticelli μέχρι τον Leonardo da Vinci.

Reina Sofia Museum in Madrid

Στo Reina Sofia Museum έχετε την ευκαιρία να δείτε την Guernica του Pablo Picasso στις πραγματικές της διαστάσεις και φυσικά, πολλά ακόμη σπουδαία έργα τέχνης.

Μουσεία ανά τον κόσμο για να επισκεφθείτε από τον... καναπέ σας

The Old National Gallery in Berlin

Στην Old National Gallery μπορείτε να απολαύσετε έργα του 19ου αιώνα κυρίως κλασικά, ρομαντικά και ιμπρεσιονιστικά μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίσετε τον Manet και τον Friedrick.

The National Gallery of London

Στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου θα δείτε έργα σπουδαίων καλλιτεχνών από τον 13ο έως και τον 20ο αιώνα, ανάμεσά τους και ο Leonardo Da Vinci.

The Museum of Modern Art in New York

Το MoMA θα σας δώσει μία έντονη γεύση σύγχρονης τέχνης, όχι μόνο ζωγραφικής, αλλά και φωτογραφίας, γλυπτικής, πόστερ, και πολλών πολλών άλλων. Κατά καιρούς μάλιστα προσφέρει και δωρεάν σεμινάρια, δύο από τα οποία, για την Αφηρημένη Τέχνη και τη Σύγχρονη Αμερικάνικη Φωτογραφία.

Με πληροφορίες από: artharbour.gr


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση