Αρχική COVID-19 Κορονοϊός – Κρήτη: Προσφέρουν τόνους τσικουδιά για παρασκευή οινοπνεύματος

Κορονοϊός – Κρήτη: Προσφέρουν τόνους τσικουδιά για παρασκευή οινοπνεύματος

0
Τσικουδιά
Διαφήμιση

O Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Νομού Ηρακλείου αποφάσισε να διαθέσει 4 με 5 τόνους τσικουδιάς, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή οινοπνεύματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Τάσος Βρέντζος, απηύθυνε κάλεσμα σε άλλους αποσταγματοποιούς να προσφέρουν το προϊόν τους, για να παραχθεί οινόπνευμα που εν μέσω πανδημίας κορονοϊού είναι είδος πρώτη ανάγκης. Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε ότι αν κριθεί απαραίτητο, μπορούν να διατεθούν και άλλες ποσότητες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ο κ. Βρέντζος ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέα απόσταξη, προκειμένου οι ποσότητες τσικουδιάς που θα παραδοθούν να αποκτήσουν τον επιθυμητό αλκοολικό βαθμό και να έτοιμες προς χρήση για την παρασκευή αντισηπτικών, χωρίς να πρέπει να υποστούν προηγουμένως άλλη επεξεργασία.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr, olivemagazine.gr


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση