Αρχική Επιχειρείν COVID-19: Δωρεά 650.000 ευρώ από το Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ

COVID-19: Δωρεά 650.000 ευρώ από το Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ

0
Κορονοϊός COVID-19: Δωρεά 650.000 ευρώ από το Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ
Διαφήμιση

Για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας εν μέσω τις κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την εξάπλωση του COVID-19, το Δ.Σ. του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟαποφάσισε  να προχωρήσει, σε πρώτη φάση, στη δωρεά ύψους 650.000 ευρώ σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και αναλώσιμα καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες, κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους φορείς.

Εκφράζει έτσι, την επιθυμία του να σταθεί στο πλευρό των δοκιμαζομένων ασθενών, ιατρών, νοσηλευτών και του εν γένει  προσωπικού των νοσοκομείων της πατρίδας μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η δωρεά συγκεντρώθηκε από τη συνδρομή των θυγατρικών εταιριών της VIOHALCO και συγκεκριμένα από τις εταιρίες ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. με το ποσό των 400.000 ευρώ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. με το ποσό των 160.000 ευρώ και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. με το ποσό των 90.000 ευρώ.


*Παρακολουθήστε μέσα από το live blog του www.ecozen.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών. Μέτρα προστασίας από τον ιό και προτάσεις ειδικών και ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο live blog του www.ecozen.gr.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση