Αρχική COVID-19 Xαλάνδρι: Γραμμές έκτακτης ανάγκης για άτομα χωρίς προστατευτικό περιβάλλον

Xαλάνδρι: Γραμμές έκτακτης ανάγκης για άτομα χωρίς προστατευτικό περιβάλλον

0
Xαλάνδρι

Τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος ενεργοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ενεργά όλους εκείνους που, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των περιοριστικών για τις μετακινήσεις τους μέτρων, δεν μπορούν μόνοι τους να έχουν πρόσβαση στα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα.

Οι τηλεφωνικές γραμμές είναι: 210-6848380, 210-6899911-13-14.

Τα αιτήματα που θα υποβάλλονται, θα αξιολογούνται, θα ιεραρχούνται και αναλόγως θα εξυπηρετούνται με τη συνεργασία σούπερ μάρκετ, παντοπωλείων, φαρμακείων και άλλων καταστημάτων του Δήμου.

Χαλάνδρι
ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΙΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η έκτακτη συνδρομή του Δήμου αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, ΑμεΑ, καθώς και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, διαβητικοί, ανοσοκατασταλμένοι λόγω κακοήθων νόσων, κορτιζόνης κλπ), οι οποίοι διαβιούν χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον.

«Κανένας μόνος του απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. Ο Δήμος Χαλανδρίου θα σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό των συμπολιτών μας που δεν διαθέτουν υποστηρικτικό περιβάλλον και δεν μπορούν μόνοι τους να πάνε σε ένα σούπερ μάρκετ ή ένα φαρμακείο για να πάρουν τα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα. Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, κάποιοι συμπολίτες μας δοκιμάζονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη δοκιμασία. Θα είμαστε πλάι τους», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος για την ενεργοποίηση των γραμμών έκτακτης ανάγκης.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here