Αρχική COVID-19 Πιγκουίνοι έκαναν βόλτες σε… ενυδρείο μετά το κλείσιμό του λόγω κορονοϊού (φωτογραφίες...

Πιγκουίνοι έκαναν βόλτες σε… ενυδρείο μετά το κλείσιμό του λόγω κορονοϊού (φωτογραφίες & βίντεο)

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος
0
Πιγκουίνοι

Ενυδρείο στο Σικάγο «ελευθέρωσε» τους πιγκουίνους του και τους άφησε να περιφέρονται ελεύθεροι, καθώς έχει κλείσει για το κοινό, λόγω της επιδημίας του κορoνοϊού.

Όπως ανέφερε το Shedd Aquarium: «Παρόλο που αυτή μπορεί να είναι μια περίεργη περίοδος για εμάς, αυτές οι μέρες είναι φυσιολογικές για τα ζώα μας», δημοσιεύοντας στα social media διάφορα βίντεο από τους περιπλανώμενους πιγκουίνους.

Για παράδειγμα, ένας πιγκουίνος που ονομάζεται Wellington αποφάσισε να επισκεφτεί τα ψάρια του «Amazon Rising», ενώ ένας άλλος ονόματι Monte έκανε μια στάση στο «Polar Play Zone» για να δει από κοντά μερικά δελφίνια.

Το Shedd Aquarium σημείωσε πως μερικά από τα υπόλοιπα ζώα έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τους ασυνήθιστους επισκέπτες τους.

Οι πιγκουίνοι Edward και Annie έκαναν παρέα τις βόλτες τους, καθότι ζευγάρι οπότε κυκλοφορούν παντού μαζί. ‘Οπως ανέφερε το ενυδρείο: «Κάθε άνοιξη είναι η περίοδος που φτιάχνουν την φωλιά τους και αυτή η χρονιά δεν διαφέρει! Την επόμενη εβδομάδα, οι πιγκουίνοι, ανάμεσά τους οι Edward και Annie, θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους».

Το Shedd Aquarium τόνισε επίσης πώς οι υπάλληλοι συνεχίζουν να φροντίζουν τα ζώα αυτήν την δύσκολη περίοδο. ‘Oπως εξήγησαν: «Παρόλο που είναι περίεργο για όλους εμάς, είναι μια κανονική μέρα για τους πιγκουίνους και τα υπόλοιπα ζώα μας. Οι φροντιστές μας τούς δίνουν συνεχώς νέες δραστηριότητες, εμπειρίες, τροφή και διάφορα άλλα που επιτρέπουν στα ζώα να εκφράζουν την φυσική συμπεριφορά τους».

   Με πληροφορίες από: travel.nine.com.au

Οι τελευταίες εξελίξεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here