Αρχική COVID-19 Κορονοϊός: Θετική βγήκε η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα – Ο ίδιος διεγνώσθηκε...

Κορονοϊός: Θετική βγήκε η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα – Ο ίδιος διεγνώσθηκε αρνητικός

Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
0
Στέλιος Πέτσας
Στέλιος Πέτσας, Κυβερνητικός εκπρόσωπος

Θετική στον κορονοϊό είναι η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πέτσας διευκρινίζει ότι μετά τα ύποπτα συμπτώματα που εμφάνισε η σύζυγός του, έκαναν εξετάσεις και οι δύο. Ο ίδιος ήταν αρνητικός, ενώ η γυναίκα του διαγνώστηκε θετική.

Όπως έγραψε ο Στέλιος Πέτσας:

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη προ ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια. #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέλιος Πέτσας είχε δηλώσει πως «αν δεν κάνουμε όσα πρέπει, θα είναι μια περιπέτεια που θα θυμόμαστε με τρόμο».

Οι τελευταίες εξελίξεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here