Αρχική COVID-19 Κινέζοι επιστήμονες μεταβαίνουν στην Ιταλία με 31 τόνους ιατρικά είδη!

Κινέζοι επιστήμονες μεταβαίνουν στην Ιταλία με 31 τόνους ιατρικά είδη!

0
Κορονοϊός
Διαφήμιση

Αναχώρησαν σήμερα από τη Σαγκάη με προορισμό τη Ρώμη, 9 Κινέζοι επιστήμονες/εμπειρογνώμονες μαζί με 31 τόνους ιατρικά είδη, συμπεριλαμβανομένου του πλάσματος ανακτημένων ασθενών με κορονοϊό, για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας!

Η Κίνα προέβει στην κίνηση αυτή για να βοηθήσει την Ιταλία να πολεμήσει τον ιό, αφού η ευρωπαϊκή χώρα ανέφερε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων σε μια μέρα. Το Πεκίνο έχει παράσχει παρόμοια βοήθεια στο Ιράν και το Ιράκ για να περιορίσει την εξάπλωση του αναπνευστικού ιού που ξέσπασε στην κεντρική Κίνα. Περισσότεροι από 4.200 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 117.000 μολυσμένοι – οι περισσότεροι από αυτούς στην Κίνα – από τότε που ξεκίνησε η επιδημία τον Δεκέμβριο.

Κορονοϊός

Η επταμελή ομάδα περιλαμβάνει έναν εμπειρογνώμονα από το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και δύο ειδικούς αναπνευστικής νόσου από το νοσοκομείο της Δυτικής Κίνας του πανεπιστημίου του Σιτσουάν, σύμφωνα με την επίσημη Sichuan Daily. Έρχεται μετά την ενημέρωση των ιατρών εμπειρογνωμόνων Zhong Nanshan την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του ιού στη χώρα – συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης, της θεραπείας, των παθολογικών χαρακτηριστικών, της αποκάλυψης πληροφοριών και των κυβερνητικών ελέγχων – σε ένα σεμινάριο που οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Αναπνευστική Εταιρεία.

Η Κίνα έχει επικριθεί για την καταστολή της πληροφόρησης όταν το νέο στέλεχος του ιού προέκυψε για πρώτη φορά στο Wuhan, αλλά τώρα καλεί για παγκόσμια συνεργασία για την καταπολέμηση της επιδημίας και την παροχή βοήθειας στις χώρες που πλήττονται περισσότερο. Το Πεκίνο είχε προηγουμένως ευχαριστήσει τις χώρες που προσέφεραν προστατευτικά εργαλεία, καθώς αγωνίστηκαν για να αντιμετωπίσουν την κρίση της δημόσιας υγείας, αλλά κατηγόρησαν την Ουάσινγκτον ότι προκάλεσε πανικό και ότι χρησιμοποίησε το ξέσπασμα για να «επιχρίσουν την Κίνα».

Με πληροφορίες από: scmp.com

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘεατρική παράσταση “Φιλοσοφία στο μπουντουαρ” – Θεατρική ομάδα 2510
Επόμενο άρθροΤο Μουσείο Ακρόπολης αναβάλλει ορισμένες δραστηριότητές του λόγω κορονοϊού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ