Αρχική Καινοτομία Έχεις μια ιδέα για περιβαλλοντική εφαρμογή; Δήλωσέ την στο Go 4.0 Green...

Έχεις μια ιδέα για περιβαλλοντική εφαρμογή; Δήλωσέ την στο Go 4.0 Green Crowdhackathon!

0
τεχνολογια (10)
Διαφήμιση

Τον 1ο διήμερο μαραθώνιο καινοτομίας Go 4.0 Green Crowdhackathon, στο INNOVATHENS powered by Samsung διοργανώνει 14-15 Δεκεμβρίου 2019 στο Γκάζι (Πειραιώς 100), το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στόχος είναι η ανάδειξη εφαρμογών πράσινης καινοτομίας που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας και συνεισφέρουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Μια ιδέα για το περιβάλλον

Περιβάλλον

Στη δράση Go 4.0 Green Crowdhackathon του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν να συμμετέχουν νέοι προγραμματιστές, αναλυτές, φοιτητές, startup εταιρείες και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με τους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει και να την παρουσιάσει σε πιλοτική εφαρμογή στο διάστημα του διημέρου.

Για τις ομάδες που θα διακριθούν προβλέπονται χρηματικά βραβεία, συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, ενώ για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες δικτύωσης και μετέπειτα συνεργασιών με το Υπουργείο και τους συνεργαζόμενους φορείς.

Οι συμμετοχές

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 200 άτομα και 20 ομάδες.

Διαφήμιση