Αρχική Ειδήσεις Την ψήφο μας ζητά ο Έλληνας που θέλει να διασχίσει τον Βόρειο...

Την ψήφο μας ζητά ο Έλληνας που θέλει να διασχίσει τον Βόρειο Πόλο

0
vorios polos
Διαφήμιση

Ο Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης, ζητά την ψήφο όλων των Ελλήνων προκειμένου να διασχίσει το Βόρειο Πόλο και να υψώσει την ελληνική σημαία στον Αρκτικό Κύκλο.

Μέχρι στιγμής συγκέντρωσε 33.000 “ιντερνετικούς” ψήφους, προηγούνταν στην ψηφοφορία, αλλά χθες τον προσπέρασε ο συνυποψήφιός του – ένας Γάλλος – ινδικής καταγωγής. Και τώρα ζητάει τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για να εκπληρώσει το όνειρό του για το μακρύ ταξίδι στα πέρατα της γης.

xristos vasileiadis«Μπήκαμε μέχρι στιγμής με τριάντα τρεις χιλιάδες ψήφους στην τελική ευθεία, την Πέμπτη στις 10 το πρωί κλείνει η ψηφοφορία και ο χρόνος ξεκινάει αντίστροφα για να νικήσω τον Γάλλο, Ινδό στην καταγωγή, τον διαγωνισμό και να υψώσω την ελληνική σημαία στον Αρκτικό Κύκλο!», λέει, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 104,9 fm του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χρήστος Βασιλειάδης

«Ζητώ την ψήφο από τους Έλληνες της Ελλάδας, της Διασποράς, της ομογένειας απανταχού της Γης», αφού τις τελευταίες μέρες ο ανταγωνιστής του τον άφησε στη δεύτερη θέση.

«Χρειάζονται μόνο 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας για να ψηφίσετε!», αναφέρει, απευθύνοντας έκκληση ο Χρήστος στους απανταχού Έλληνες και τις Ελληνίδες, αλλά και σε όποιον θέλει να του δώσει την ψήφο του.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να πραγματοποιήσει το όνειρό του διασχίζοντας τον Βόρειο Πόλο, την άνοιξη του 2020.

Η ψηφοφορία στο διαδίκτυο https://polar.fjallraven.com/apply-for-polar/entries/ ολοκληρώνεται το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου.

 

Διαφήμιση