Αρχική Επιλεγμένα Η Συνταγή του Σαββατοκύριακου

Η Συνταγή του Σαββατοκύριακου

0
btr

Φιλέτο ψαριού στην λαδόκολλα

Μια εύκολη συνταγή για ψαράκι που θα λατρέψετε!

Της ΣΕΦ Στέλλας Καραπετάκου

Αυτή τη φορά ψήνουμε στη λαδόκολλα οπότε δε λερώνουμε, δε μυρίζει ψάρι το σπίτι για όσους δε τους αρέσουν οι μυρωδιές και μαζί με το φινόκιο το φαγάκι μας παίρνει εκπληκτική γεύση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Υλικά

  • 4 φιλέτα ψάρι παγκάσιους ή γλώσσα
  • 2 Κολοκυθάκια σε μικρά κομματάκια
  • 2 πατάτες τριμμένες σε τρίφτη
  • 1/2 φινόκιο ψιλοκομμένο
  • λίγο άνηθο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 λεμόνι
  • λίγο λάδι, αλάτι πιπέρι
  • Λαδόκολλα

Εκτέλεση

  1. Περνούμε τη λαδόκολλα και κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια.
  2. Βάζουμε τα λαχανικά μας σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με αλάτι, πιπέρι και λάδι.
  3. Στρώνουμε τα λαχανικά μας στην λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλατοπιπερωμένο το φιλέτο ψαριού μας και 2 φέτες λεμόνι στην επιφάνεια του ψαριού.
  4. Διπλώνουμε την λαδόκολλα σε σχήμα βάρκας και τυλίγουμε στην άκρη και το δένουμε με σπάγκο.
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο σπάγκος που θα δέσουμε τις λαδόκολλες με το ψάρι να είναι καλά βρεγμένος.
  6. Τοποθετούμε τα πουγκιά με το ψάρι και τα λαχανικά σε ένα ταψί και το ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

btr

Καλή μας όρεξη!

Διαβάστε επίσης:  ΕΟΤ: Press trips για την προώθηση του «Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού» σε Γερμανία και Αυστρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here