Αρχική Ειδήσεις ΕΟΦ: απαγόρευση 74 καλλυντικών, κραγιόν και κρέμες για μωρά

ΕΟΦ: απαγόρευση 74 καλλυντικών, κραγιόν και κρέμες για μωρά

0
cream 194116 960 720
Διαφήμιση

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία ορισμένων καλλυντικών ως προληπτικό μέτρο για την διαφύλαξη της Δημόσια Υγείας.

Στην λίστα με τα εν λόγω προϊόντα περιλαμβάνονται κρέμες για μωρά με όνομα Zinc και Castor Oil Cream, μάσκα προσώπου με όνομα KELA COSMETIQUE,  ταινίες λεύκανσης δοντιών με όνομα Dissolving Teeth Whitening Strips, προϊόντα μπάνιου, προϊόν περιποίησης δέρματος, μαλακτικό μαλλιών για παιδιά, σφουγγαράκια με σαπούνι, λοσιόν χεριών και σώματος, προϊόντα styling μαλλιών, Αντηλιακή κρέμα, Κρέμα χεριών, Κόλλα για ψεύτικα νύχια, Κραγιόν, Βερνίκι νυχιών και αρκετά άλλα προϊόντων περιποιήσης προσώπου και σώματος που θεωρήθηκαν επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών.

Κρίσιμη θεωρείται η άμεση επικοινωνία των εταιρειών που διακίνησαν στην αγορά τα συγκεκριμένα προϊόντα με τους καταναλωτές που τα προμηθεύτηκαν σε επόμενο διάστημα ενώ ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τις αγορές των καλλυντικών τους και άλλων ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/ygeia/eof-apagoreuse-74-kallintika-lista/?utm_source=onesignal&fbclid=IwAR2TB6U1S4ypi1nibK4Ms3mHv0nIYtLkVV64L-Q1BnSsPK0dgmps27kGdno

Διαφήμιση