Αρχική Πολιτισμός Τα «ΟιΝοτικά» έρχονται στην Αθήνα

Τα «ΟιΝοτικά» έρχονται στην Αθήνα

0
OiNotika 2018 cover

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι οινοποιοί της Κρήτης με την σπουδαία συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σας προσκαλούν στην έκθεση Κρητικού Κρασιού «ΟιΝοτικά» στην Αθήνα και φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς», στον Βοτανικό.

25 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη θα συναντηθούν στην πρωτεύουσα για να προσφέρουν στους φίλους του κρασιού γεύσεις και αρώματα από το όμορφο νησί. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν 250 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα από ντόπιους και διεθνείς ποικιλίες, ενώ παράλληλα στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχει και περίπτερο Οινοτουρισμού, στο οποίο θα μπορεί το κοινό να λάβει πληροφορίες και έντυπο υλικό για τα οινοποιεία που είναι ανοιχτά στους επισκέπτες αλλά και τους οργανωμένους Δρόμους Κρασιού της Κρήτης.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων στα «ΟιΝότικα» 2018

Παράλληλες εκδηλώσεις

  • 00 -14.00: Panel τουρισμού: Crete, Wine Destination – Δήλωση συμμετοχής: https://goo.gl/Hj1xpD
  • 00 – 15.00: Live cooking – “Γαμοπίλαφο: η Κρητική απάντηση στο ριζότο” με τη Νίκη Μηταρέα – Δεν χρειάζεται προκράτηση.
  • 00 -18.30: Το περιοδικό “Οινοχόος” συνομιλεί με μερικά από τα πιο δημοφιλή wine bars για την Κρήτη στο Ποτήρι. – Δηλώστε συμμετοχή https://goo.gl/2Eo65g
  • 00 – 20.00: Αφιέρωμα Βιδιανό: “Ραντεβού στα τυφλά” (blind tasting) από τους Wine Tales  – Η εκδήλωση είναι SOLD OUT

Οινικές βόλτες στην έκθεση από τις 15.30  μέχρι και τις 19.30 με οδηγό την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη. Θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης και γνωριμία με τους οινοπαραγωγούς.

Pre & Post – events: Μερικά από τα πιο δημοφιλή wine bars της Αθήνας γιορτάζουν τα ΟιΝοτικά με ειδικά αφιερώματα, wine lists και γευστικούς συνδυασμούς βασισμένα στον Κρητικό Αμπελώνα. Βρείτε όλες τις δράσεις https://goo.gl/41fC6D

Περίπτερο οινοτουρισμού: Θα υπάρχει έντυπο υλικό και πληροφορίες για τα επισκέψιμα οινοποιεία και τους οργανωμένους Δρόμους Κρασιού της Κρήτης αλλά και πληροφοριακό υλικό για το “Ρέθυμνο, Ευρωπαϊκή πόλη του κρασιού για το 2018”.

INFO: www.winesofcrete.gr

Εισιτήρια: https://goo.gl/G81VNx

Social Media: Wines of Crete και στις σελίδες των συμμετεχόντων wine bars

Επίσημα Hashtags: #winesofcrete #oinotika

Χορηγός επικοινωνίας: περιοδικό Οινοχόος και το Greek Cellar.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here