Αρχική Ευζωία Ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και θέτει υποψηφιότητα στα...

Ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και θέτει υποψηφιότητα στα βραβεία Bravo 2018

0
dimos halandri
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, η οργάνωση «Μπορούμε» και ο Δήμος Χαλανδρίου, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 θα συνεργαστούν για μια εκδήλωση ενημέρωσης και κινητοποίησης για την σπάταλη των τροφίμων.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την δυνατότητα να συμμετέχουν στην συλλογική προσπάθεια πρόληψης της σπατάλης τροφίμων με την παράλληλη προσφορά τροφίμων σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Με περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά και με πολλή διάθεση, οι συμμετέχοντες θα ετοιμάσουν και θα προσφέρουν θρεπτικές σαλάτες στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου. Τις ομάδες εθελοντών θα καθοδηγήσουν με τις γνώσεις τους σεφ τοπικών καταστημάτων εστίασης.  Στην κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου στις 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. με 3.00 μ.μ.

Παράλληλα, ο Δήμος Χαλανδρίου συμμετέχει στο διαγωνισμό του θεσμού BRAVO 2018 με στόχο την ανάδειξη πρωτοβουλιών και προγραμμάτων Βιώσιμης Ανάπτυξης με διάρκεια έως τις 11 Νοεμβρίου 2018. Θέτοντας υποψηφιότητα στα βραβεία για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα αξιοποίησης βιολογικών αποβλήτων Waste4 Think σας καλεί να πείτε BRAVO.

Ψηφίστε εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες:https://www.sustainablegreece2020.com/

Διαφήμιση