Αρχική Ειδήσεις Καλλιστώ: Εκδηλώσεις ανοιχτής διαβούλευσης και απολογισμού

Καλλιστώ: Εκδηλώσεις ανοιχτής διαβούλευσης και απολογισμού

0
event Thessaloniki Callisto
Διαφήμιση

Δύο ανοιχτές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα διοργανώνει η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ», στις οποίες θα πραγματοποιηθεί ένας δημόσιος απολογισμός για τις δράσεις τους 2017 και του 2018 παράλληλα με την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης σχετικά με τις προτεραιότητες και τους στόχους για τις μελλοντικές δράσεις της Καλλιστώς.

Στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 7:30 μμ στο «Οικόπολις» (Πτολεμαίων 29 Α, 5ος όροφος) θα λάβει χώρα η πρώτη διοργάνωση. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπουφές. Για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πληροφορίες στο σχετικό event εδώ.

Η δεύτερη εκδήλωση θα ακολουθήσει στα μέσα του Νοεμβρίου στην Αθήνα. Οι πληροφορίες για την εκδήλωση θα κοινοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι εκδηλώσεις απολογισμού και διαβούλευσης της Καλλιστώς απευθύνονται κυρίως σε εθελοντές, φίλους και οικονομικούς υποστηρικτές αλλά και με την δυνατότητα για οποιονδήποτε να συμμετέχει. Μέρος του έργου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ: Βελτίωση όρων συνύπαρξης του ανθρώπου με τα μεγάλα σαρκοφάγα και ενθάρρυνση ενεργούς συμμετοχής πολιτών στις προσπάθειες διατήρησής τους» αποτελεί η διοργάνωση των δύο εκδηλώσεων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, στην κάθε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση του εθελοντικού έργου του προγράμματος της Καλλιστώς που έλαβε δράση το καλοκαίρι του 2018 στο Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Πίνδου. Ο Απολογισμός των δράσεων και του έργου της Καλλιστώς για το 2017 υπάρχει διαθέσιμο με μορφή περιοδικού εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ»:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Θεοδωρίδης

τηλ. 2310252530(εσωτ. 2)

email: communication@ callisto.gr

 

Διαφήμιση