Αρχική Υγεία - Διατροφή Η πιο αγχωτική δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι σεφ!

Η πιο αγχωτική δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι σεφ!

0
Διαφήμιση

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη ότι στη λίστα με τις περισσότερο αγχωτικές δουλειές στον κόσμο πρώτο έρχεται το επάγγελμα του σεφ, κάτι μη αναμενόμενο για όλους μας

Κάθε δουλειά έχει το δικό της ποσοστό άγχους και πίεσης, το οποίο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο απ’ όλους. Έτσι είτε το πιστεύετε είτε όχι, από όλα τα επαγγέλματα του κόσμου, οι σεφ είναι αυτοί που, όπως φαίνεται, βιώνουν τη μεγαλύτερη πίεση στο χώρο της εργασίας τους.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα της Ολλανδικής στατιστικής υπηρεσίας. Η ίδια έρευνα υποστηρίζει ότι τους γκουρού της κουζίνας ακολουθούν οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι μάνατζερ και οι δάσκαλοι των δημοτικών σχολείων.

Στον αντίποδα, δηλαδή στα επαγγέλματα με το λιγότερο στρες, είναι, σύμφωνα πάντα με τους Ολλανδούς, οι άνθρωποι που εργάζονται στη φροντίδα ατόμων και ακολουθούν οι ταμίες, οι κηπουροί, οι οδηγοί ταξί και οι εργαζόμενοι στην ασφάλεια (σεκιούριτι).

https://www.youtube.com/watch?v=lPp403yZs8Y

 

 

Πηγές: http://www.dutchnews.nl/news/archives/2017/04/chef-is-the-most-stressful-job-but-gardeners-and-security-guards-have-it-easy/

Διαφήμιση