Αρχική Ειδήσεις Γιατί δεν πρέπει να πίνετε ποτέ από πλαστικό

Γιατί δεν πρέπει να πίνετε ποτέ από πλαστικό

0
Διαφήμιση

Η σωστή ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την γενική υγεία του ανθρώπου. Δεδομένου ότι κάθε κύτταρο του σώματος βασίζεται στο νερό για την λειτουργία του, η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική με την διατροφή.

 Ακολουθήστε αυτές τις τρεις απλές συμβουλές  με το νέο έτος για σωστή αποτοξίνωση και ενυδάτωση του σώματος σας

  • Πίνετε άφθονα υγρά

Περίπου το 75% των αμερικανών είναι σε χρόνια αφυδάτωση. Αυτό σημαίνει πως χάνουν περισσότερο νερό απ όσο καταναλώνουν. Είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση ακόμα και να αισθάνεστε πιο καλά με τον εαυτό σας η σωστή ενυδάτωση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Πίνοντας άφθονο νερό θα βελτιώσει τις αθλητικές επιδόσεις σας , θα μειώσετε την όρεξή σας , και θα βοηθήσει να καθαρίσει ο οργανισμός από  τις ανεπιθύμητες τοξίνες και τις χημικές ουσίες

Όταν είστε σωστά ενυδατωμένος , θα πρέπει να πάτε στην τουαλέτα αρκετές φορές  κατά τη διάρκεια της ημέρας . Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να φαίνεται άβολο , θα αποτοξινώσει το σώμα σας και θα υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Στόχος να  πίνετε 6 με 8 ποτήρια φιλτραρισμένο νερό κάθε μέρα , αλλά να θυμάστε να πίνετε  τόσα υγρά περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και όταν ταξιδεύετε σε υψόμετρο .

  • Επιλέξτε καθαρό , φιλτραρισμένο νερό

Δεδομένου ότι περισσότερο από το ήμισυ του σώματος αποτελείται από νερό , η ποιότητα του νερού σας μπορεί να έχει άμεση επίδραση στην κατάσταση της υγείας σας . Έχουμε απορροφήσει το νερό στο εσωτερικό , όταν το πίνουμε, αλλά μπορούμε επίσης να απορροφούμε νερό από το δέρμα μας, όταν κάνουμε μπάνιο ή κολυμπάμε. Βαρέα μέταλλα και άλλα μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα σας και το γαστρεντερικό σωλήνα και να αποθηκευθούν στο σώμα σας, εάν έχετε γενετικές μεταλλάξεις ( MTHFR ) και δεν μπορούν να αποτοξινωθούν σωστά . Στην πραγματικότητα , η Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας ( EWG ), ανακάλυψε  σε μια μελέτη διάρκειας 3 ετών ότι το 85 % του πληθυσμού στις ΗΠΑ καταναλώνει νερό με περίπου 316 ρυπαντές , οι περισσότεροι από τα οποίους είναι εντελώς ανεξέλεγκτοι .

Αυτός είναι ο λόγος που το φιλτράρισμα του νερού της βρύσης σας είναι τόσο σημαντικός . Η πρόληψη είναι η πιο σημαντική πτυχή της καλής υγείας , γι ‘αυτό όλοι οι άνθρωποι πρέπει  να πίνουν και να κάνουν  ντους με φιλτραρισμένο νερό , εάν είναι προσιτό για αυτούς .

  • Πιείτε από δοχεία από γυαλί ή ανοξείδωτο χάλυβα

Γνωρίζατε ότι 1.500 πλαστικά μπουκάλια που χρησιμοποιούνται κάθε δευτερόλεπτο στις Ηνωμένες Πολιτείες ;  Ή ότι απαιτούνται 17 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου για την παραγωγή πλαστικών φιαλών κάθε χρόνο;  Σύμφωνα με την EPA , 32 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών αποβλήτων παρήχθησαν το 2011 και μόνο . Παρά τα προγράμματα ανακύκλωσης , 40 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής , όπου να πρέπει περάσουν  περίπου 700 χρόνια για να αρχίσουν να αποσυντίθενται . Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να πίνουμε νερό από τα δοχεία γυάλινα ή ανοξείδωτου χάλυβα .

Υπάρχουν πολλά «πράσινα» , μη-τοξικά δοχεία για να διαλέξετε . Τα πλαστικά μπουκάλια νερού πρέπει να αποφεύγονται προκειμένου να μειωθούν τα πλαστικά απόβλητα, αλλά και για να αποφευχθούν τοξίνες, όπως η δισφαινόλη Α (ΒΡΑ ) , η οποία έχει αποδειχθεί μιμείται   τα οιστρογόνα και άλλες ορμόνες του σώματος . Πλεον μπορείτε να βρείτε  και δοχεία από τις περισσότερες εταιρείες που σας προστατεύουν απ το BPA , αλλά το προτιμότερο για να είστε ασφαλής  είναι τα δοχεία  από γυαλί και ανοξείδωτο ατσάλι.

Με το νέο έτος , μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο φιλτραρισμένο νερό από ένα γυαλινο ποτήρι ή δοχείο χάλυβα , προκειμένου να καθαρίσει το σώμα σας και να επανακτήσετε την υγεία σας .

Διαφήμιση