Αρχική Special Topics Νύχτα-σοκ στο Μενίδι: Καίγονται εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή! Ήχησε 112 (Βίντεο)

Νύχτα-σοκ στο Μενίδι: Καίγονται εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή! Ήχησε 112 (Βίντεο)

0
fotia menidi jpg
Διαφήμιση

«Καίγονται τουλάχιστον δύο εγκαταστάσεις, ένα εργοστάσιο ξυλείας, χαρτικών και ένα με πλαστικά»δήλωσε για τη φωτιά στο Μενίδι ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, ενώ ήχησε δυο φορές το 112. Η φωτιά  καίει χαμηλή βλάστηση μέσα στο ρέμα της Χελιδονούς, ωστόσo επεκτάθηκε σε εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή ενώ οι κάτοικοι έχουν ενημερωθεί από το 112!

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε σοκ βρίσκονται χιλιάδες κάτοικοι στο Μενίδι καθώς μετά τα μεσάνυχτα ήχησε μήνυμα 112 για τη φωτιά στο ρέμα Χελιδονούς και τη Λεωφ. Καραμανλή!

minima menidi Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό η φωτιά έχει μπει σε τουλάχιστον δύο εργοστάσια, ένα ξυλείας και ένα με πλαστικά, ενώ καίγονται και αποθήκες.

«Η φωτιά έχει μπει σε εργοστάσια, έχει πολύ αέρα. Καίγονται τουλάχιστον δύο εγκαταστάσεις. Ένα εργοστάσιο ξυλείας, χαρτικών και ένα με πλαστικά. Η φωτιά ξεκίνησε μέσα από το ρέμα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι μεγάλες και βοηθούν και οι όμοροι δήμοι», δήλωσε στο protothema.gr o κ. Βρεττός.

Η φωτιά στο Μενίδι εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε διαστάσεις. Η φωτιά, η οποία ξεκίνησε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Η πυρκαγιά ξέσπασε στη λεωφόρο Καραμανλή, περίπου στον αριθμό 180 σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Για την αντιμετώπιση της φωτιάς επιχειρούν 60 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα.

Λόγω της πυρκαγιάς στο Μενίδι διενεργούνται εκτροπές οχημάτων στη λεωφόρο Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Λίγο μετά τις 12:05 το βράδυ της Τρίτης εστάλη και μήνυμα του 112.

 

Διαφήμιση