Αρχική Εκδηλώσεις Ζάππειο: Φεστιβάλ με οικολογικά και βίγκαν προϊόντα

Ζάππειο: Φεστιβάλ με οικολογικά και βίγκαν προϊόντα

Πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα, όπως ρούχα από βιολογικό βαμβάκι, αποσμητικά με πρεβιοτικά, φυσικά καλλυντικά, υγιεινά τρόφιμα και ροφήματα, αλλά και πληροφορίες και συμβουλές για τον βίγκαν και zero-waste τρόπο ζωής, περιμένουν τους επισκέπτες.

0
vegan green festival 2024 zappeio
Διαφήμιση

Mεγάλη γκάμα βιολογικών και οικολογικών προϊόντων από Έλληνες μικρούς παραγωγούς και το Vegan Green Festival, μια ειδική ενότητα με αποκλειστικά βίγκαν προϊόντα, περιμένουν τους επισκέπτες του 2ου Athens Vegan Green Festival, στο Ζάππειο, στο διάστημα από 7 έως 9 Ιουνίου.

Στο φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα συμμετέχουν κυρίως ατομικές, γυναικείες επιχειρήσεις που παράγουν πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα, όπως:
– φυσικά καλλυντικά και κρέμες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα
– ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και ποιοτικό ύφασμα που δεν προκαλούν αλλεργίες
– αποσμητικά με πρεβιοτικά, χειροποίητα σαπούνια και άλλα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής
– υγιεινά τρόφιμα και ροφήματα που παράγονται με πρακτικές μείωσης οικολογικού αποτυπώματος
= Επίσης θα υπάρχουν χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

Το Vegan Green Festival είναι ένα οικολογικό φεστιβάλ που έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση βιολογικών και οικολογικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς.

Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που πιστεύουν στη βιωσιμότητα και στις δίκαιες συνθήκες εργασίας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τον βίγκαν και zero-waste τρόπο ζωής και να λάβουν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα και πρακτικές που δεν γνώριζαν.

Η ενότητα Vegan Green Festival συντονίζεται από την εθελοντική ομάδα Vegan Fiesta Hellas.

Το Vegan Green Festival πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου Athens Green Festival και συντονίζεται από την εθελοντική ομάδα Vegan Fiesta Hellas, η οποία διοργανώνει μη-κερδοσκοπικές βίγκαν εκδηλώσεις.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω σελίδες:
https://www.facebook.com/events/330180049890745/?active_tab=discussion
https://www.facebook.com/veganfiesta.gr/
https://instagram.com/veganfiesta.gr/

 

Διαφήμιση