Αρχική Special Topics UFO: Τα περιστατικά εξωγήινης παρουσίας που παραμένουν μυστήριο μέχρι και σήμερα 

UFO: Τα περιστατικά εξωγήινης παρουσίας που παραμένουν μυστήριο μέχρι και σήμερα 

0
ufo1
Διαφήμιση

Η παρουσία UFO στον πλανήτη μας είναι κάτι που απασχολεί δεκαετίες τώρα τόσο τις αρχές των κρατών όσο και τους απλούς πολίτες, που πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το Σύμπαν!

Υπάρχουν μάλιστα και κάποιες περιπτώσεις εξωγήινης δραστηριότητας, σύμφωνα με μαρτυρίες, που ακόμη και σήμερα παραμένουν μυστήριο και ενισχύουν τα σενάρια για την παρουσία των UFO στη Γη.

Ένα θέμα για το οποίο πληροφορίες δίνονταν σπάνια, πλέον δεν είναι θέμα ταμπού και ειδικά στις ΗΠΑ συζητείται ακόμη και από εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις όπου ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως UFO εντοπίστηκαν πάνω από διάφορες χώρες.

Παρακάτω αναφέρονται 3 περιπτώσεις που έγιναν γνωστές, προκάλεσαν την περιέργεια των αρχών και πυροδότησαν συζητήσεις και φήμες.

UFO στο Roswell

Συντριβή του αμερικανικού αεροπλάνου στον ουρανό του Φοίνιξ

Το 1948, ένα αεροσκάφος της Αεροπορίας των ΗΠΑ διαλύθηκε στον αέρα μετά από σύγκρουση με κάποιο αντικείμενο. Δεν βρέθηκαν συντρίμια από άλλο εναέριο μέσο και η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα.

Η επαφή με UFO στη Μελβούρνη της Αυστραλίας

Το 1966, οι περισσότερες μαρτυρίες για περιστατικό με εναέριο μέσο αγνώστου ταυτότητος προέρχονται από την υπόθεση της Μελβούρνης.

Δεκάδες κάτοικοι παρατήρησαν ένα UFO πάνω από ένα σχολείο για αρκετή ώρα.

Διαφήμιση