Αρχική Ειδήσεις Τελικός Conference League: Η Νέα Φιλαδέλφεια επίκεντρο του ευρωπαικού ποδοσφαίρου

Τελικός Conference League: Η Νέα Φιλαδέλφεια επίκεντρο του ευρωπαικού ποδοσφαίρου

0
opap arena
Διαφήμιση

Οι δρόμοι στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζουν να κλείνουν, ενώ όσοι μόνιμοι κάτοικοι μένουν δίπλα από την Opap Arena  κινούνται από και προς τα σπίτια τους μόνο με την ειδική διαπίστευση που προμηθεύτηκαν από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Σύνταξη:ecozen.gr

 Απροσπέλαστη η Νέα Φιλαδέλφεια

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι, η Νέα Φιλαδέλφεια είχε αρχίσει να γίνεται απροσπέλαστη ενόψει του αποψινού (22:00) τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, με τους δρόμους να έχουν να κλείνουν σταδιακά στην περιοχή λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καλύπτουν μια ακτίνα σε απόσταση 2 χιλιόμετρων από τη Νέα Φιλαδέλφεια και όμορους Δήμους, της Νέας Ιωνίας και της Μεταμόρφωσης. Τα πράγματα κυλούν ομαλά στο Φάληρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να εμφανιστεί ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού.

Τελικός Conference League: Η UEFA ακύρωσε μπλε εισιτήρια

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα μαγικά χαρτάκια, που βρέθηκαν σε ελληνικά χέρια για τον τελικό του Conference League, καθώς ακύρωσε εισιτήρια που αρχικά ήταν για τις θύρες που θα κάθονταν φίλοι της Φιορεντίνα, αλλά τελικά κατέληξαν σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού, υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση στις εξέδρες της OPAP Arena.

filadelfeia

Σημειώνεται πως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ως και 2.000 Έλληνες οπαδοί φέρεται να είχαν αποκτήσει εισιτηρία για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Conference League, με εύρος τιμών από 600 έως και 1300 ευρώ, τα οποία είχαν διοχετευτεί εκεί, από την επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα, κάτι το οποίο απαγορευόταν από την UEFA.

Την κίνηση εντόπισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία και προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων. Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τους άτυχους φίλους των Πειραιωτών, είναι πως όχι μόνο δεν θα παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στο πιο ιστορικό παιχνίδι του συλλόγου, αλλά θα χάσουν και πολλά χρήματα, που είχαν καταβάλλει για την απόκτηση του εισιτηρίου. Νωρίτερα, είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται από το app στο κινητό μπλε εισιτήρια, ενώ η UEFA είχε εξηγήσει ότι αν οι φίλαθλοι με μπλε εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο.

Διαφήμιση