Αρχική Ειδήσεις United Airlines: Άνοιξε φτερά για το νέο δρομολόγιο Σικάγο-Αθήνα

United Airlines: Άνοιξε φτερά για το νέο δρομολόγιο Σικάγο-Αθήνα

0
athens united
Διαφήμιση

H αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines, άνοιξε τα …φτερά της εκτελώντας καθημερινά το δρομολόγιο Σικάγο-Αθήνα και με αφορμή την παρθενική πτήση πραγνατοποιήθηκε εκδήλωση προώθησης και προβολής της Ελλάδας, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου.

Σύνταξη:ecozen.gr

Το δρομολόγιο Σικάγο-Αθήνα ξεκίνησε στις 23 Μαΐου και θα πραγματοποιείται καθημερινά μέχρι τις 12 Αυγούστου 2024.

egkainia grammis sikago

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ΕΟΤ προσέφερε στους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα τσάντες με φιλοφρονητικά δώρα, ενώ ακολούθησε σύντομη δεξίωση με ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Παρόντες ήταν ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, Κωνσταντίνος Χαροκόπος, ο αναπληρωτής προϊστάμενός της, Γιάννης Πλεξουσάκης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο ελληνικής καταγωγής Secretary of State της πολιτείας του Ιλινόι, Alexi Giannoulias, και υψηλόβαθμα στελέχη της United Airlines.

Αύξηση 30% των διαθέσιμων θέσεων προς Ελλάδα

Το νέο δρομολόγιο της United Airlines είναι το τρίτο προς την Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνδέει ήδη σε καθημερινή βάση την ελληνική πρωτεύουσα με τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Μάλιστα, για το 2024 έχει αυξήσει τον συνολικό αριθμό διαθέσιμων θέσεων (capacity) στις πτήσεις της προς τη χώρα μας κατά 30% σε σχέση με το 2023.

egkainia united
Από την εκδήλωση του ΕΟΤ στο αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου. Από αριστερά, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, Γ. Πλεξουσάκης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμ. Κουμπαράκης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, Κ. Χαροκόπος, και στελέχη της United Airlines.

Παράλληλα, αυτή είναι η δεύτερη απευθείας πτήση από το Σικάγο προς την Αθήνα, αφού το ίδιο δρομολόγιο εξυπηρετεί και η American Airlines.

sikago athina
Στιγμιότυπο από την προωθητική δράση του ΕΟΤ με…άρωμα Ελλάδας, σε συνεργασία με την εταιρεία United Airlines.

Η United Airlines είναι ένας από τους κυριότερους αμερικανικούς αερομεταφορείς, διαθέτοντας ευρύτατο εγχώριο και διεθνές δίκτυο, με κύριους κόμβους το αεροδρόμιο O’Hare, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ και το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty.

Διαφήμιση