Αρχική Ειδήσεις ΜΕΒΓΑΛ :”Αγάπης Έργα για την κοινωνία”

ΜΕΒΓΑΛ :”Αγάπης Έργα για την κοινωνία”

 

Με τη δωρεά ενός ασθενοφόρου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, συνεχίζει η ΜΕΒΓΑΛ την κοινωνική συμβολή της στο πλαίσιο του προγράμματος  “Αγάπης Έργα για την Κοινωνία”. Η δωρεά έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά πράξεων αγάπης που η εταιρεία υλοποίησε για την ενίσχυση του τομέα υγείας της χώρας μέσα στα τελευταία 4 χρόνια.

 

0
Διαφήμιση

 

 

Ένα ασθενοφόρο – δωρεά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι η νέα κοινωνική προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ, η οποία την τελευταία τετραετία έχει υποστηρίξει σημαντικά τη δημόσια υγεία.

Ειδικότερα, η δωρεά εντάσσεται στην κοινωνική δράση  της εταιρείας “Αγάπης Έργα για την Κοινωνία” και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά πράξεων αγάπης που η εταιρεία υλοποίησε για την ενίσχυση του τομέα υγείας της χώρας μέσα στα τελευταία 4 χρόνια, με κύριο μέλημα την αμεσότερη εξυπηρέτηση και ανακούφιση των συνανθρώπων μας στις δύσκολες συγκυρίες της ζωής τους.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,  Παναγιώτης Παντελιάδης ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της Διοίκησης την εταιρεία, τονίζοντας ότι με το νέο ασθενοφόρο θα βελτιωθεί πολύ η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και “θα λύσει τα χέρια” στη διακίνηση των ασθενών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου “η δωρεά αυτή θα έχει μεγάλη επίδραση στη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα στους ασθενείς, διευκολύνοντας το δύσκολο έργο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού.”

Η Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, υπενθύμισε ότι  η εταιρεία “θέλει να είναι κοντά στους ανθρώπους της πόλης μας και την κοινωνία” και εξέφρασε τη χαρά της που η εταιρεία κατάφερε να κάνει “πραγματικότητα αυτό το αίτημα του ΑΧΕΠΑ”. “Όλοι έχουμε υπάρξει ασθενείς και το συγκεκριμένο θέμα το προσεγγίσαμε με περισσότερη ευαισθησία και αγάπη. Ευχόμαστε το ασθενοφόρο να είναι όσο πιο αχρείαστο γίνεται και επίσης όλοι στο ΑΧΕΠΑ να συνεχίσετε ο έργο σας με τον καλύτερο τρόπο”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σειρά αξιόλογων δωρεών

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στην τελευταία τετραετία(2020-2024), μέσα από τη δράση   Αγάπης έργα η  ΜΕΒΓΑΛ έχει προσφέρει σειρά δωρεών στον τομέα της υγείας.:

Μηχάνημα αναλύσεων στο εργαστήριο ιατρικής σχολής του ΑΠΘ
-Δύο κλίνες ΜΕΘ για το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ του Πειραιά
Ιατρικό εξοπλισμό στο ΕΚΑΒ Κιλκίς
Μέσα προστασίας στο νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας
Στήριξη εργαζομένων νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ
Κάλυψη χειρουργικών εξόδων για τρία παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες
ωρεά προϊόντων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα Ογκολογικά Νοσοκομεία Παίδων Αγ.Σοφία και Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού
-Ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

 

Διαφήμιση