Αρχική Special Topics - 2 «Μαμάδες Έμπνευση» στη Nova!

«Μαμάδες Έμπνευση» στη Nova!

0
mamades nova
Διαφήμιση

Οι “Μαμάδες Έμπνευση”, πρωταγωνιστούν στη Nova με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας! Συνολικά 12 σύγχρονες Ελληνίδες μαμάδες που εμπνέουν μοιράζονται μαζί μας τι σημαίνει να είσαι μαμά!

Σύνταξη: ecozen.gr

Ολοήμερο αφιέρωμα στο Novalifε με ταινίες – σταθμό.

H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας (12/5), δημιούργησε και προσφέρει στους συνδρομητές της ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Μαμάδες.

Θυμούνται τι είναι αυτό που έχουν πάρει από την δική τους μαμά, ζουν ξανά την πρώτη τους συνάντηση με τα μωρά τους, μοιράζονται τη συμβουλή που θα έδιναν στο παιδί τους αν γίνει γονιός και μας συστήνονται μέσα από το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό μητρικό μονοπάτι.

Όλες τους δυναμικές, ανεξάρτητες, ξεχωριστές, μητέρες που εμπνέουν με διαφορετικές πορείες αλλά κοινό στόχο την ανιδιοτελή αγάπη για τα παιδιά τους!

Οι συνεντεύξεις θα προβάλλονται, τον Μάιο, στον αέρα των καναλιών Novacinema, στην πλατφόρμα ΕΟΝ αλλά στο επίσημο κανάλι της Nova στο YouTube.

Παράλληλα, τιμώντας τη Μητρότητα στο Novalifε, θα υπάρχει ολοήμερο αφιέρωμα με ταινίες έχοντας για πρωταγωνίστριες δυναμικές, τρυφερές, ανεξάρτητες, αφοσιωμένες και μοναδικές μητέρες.

 

16:00 H κοινωνική ταινία «Full Time» με τους Laure Calamy, Anne Suarez, Cyril Guei σε σκηνοθεσία του Eric Gravel

17:30 Η δραματική κομεντί «Θεέ Μου, Είσαι Εκεί; (Are You There, God? It’s Me, Margaret)» με τους Rachel McAdams, Kathy Bates, Abby Ryder Fortson σε σκηνοθεσία της Kelly Fremon Craig

19:15 H περιπέτεια «Proxima» με τους Matt Dillon, Eva Green, , Sandra Huller, Nancy Tate σε σκηνοθεσία της Alice Winocour

21:00 Η κοινωνική ταινία «Παράλληλες Μητέρες (Parallel Mothers), υποψήφια για 2 βραβεία Oscar, της καλύτερης ηθοποιού για τη Penelope Cruz και της καλύτερης μουσικής με τους Penelope Cruz, Julieta Serrano, Milena Smit σε σκηνοθεσία του Pedro Almodovar

23:00 To αστυνομικό θρίλερ «Μαζί ή Τίποτα (In the Fade)» με τους Diane Kruger, Adam Bousdoukos, Numan Acar σε σκηνοθεσία του Fatih Akin

00:45 H δραματική κομεντί «Τα Παιδιά των Άλλων (Other People’s Children)» με τους Virginie Efira, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni σε σκηνοθεσία της Rebecca Zlotowski

Απόλαυσε το αφιέρωμα στο Novalifε αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών.

Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

 

Διαφήμιση