Αρχική Special Topics ΗΠΑ: UFO προσγειώνεται σε αυλή σπιτιού -Bίντεο

ΗΠΑ: UFO προσγειώνεται σε αυλή σπιτιού -Bίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό που ισχυρίζεται ότι βίωσε ένας άνδρας με την οικογένεια του στο Λας Βέγκας, φουντώνει και πάλι τα σενάρια περί εξωγήινων!

0
UFO
Διαφήμιση

Η είδηση που θέλει ένα UFO να προσγειώνεται σε μια αυλή σπιτιού έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις ΗΠΑ, ενώ κυκλοφορεί και βίντεο από κάμερα της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Το μυστηριώδες υλικό κοινοποιήθηκε από το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας εν μέσω μιας σειράς περίεργων συμβάντων στην περιοχή.

Στο βίντεο, μια πράσινη μπάλα φωτός φαίνεται να ταξιδεύει χαμηλά στον ουρανό πριν φαινομενικά πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με το 8 News, το αντικείμενο που εντοπίστηκε στον ουρανό επισημάνθηκε στα πλάνα της κάμερας σώματος γύρω στις 23:50 τοπική ώρα της 30ης Απριλίου 2023, αλλά η λάμψη του φάνηκε μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Σε λιγότερο από 40 λεπτά μετά τον εντοπισμό του «UFO» στην κάμερα της αστυνομίας, ένας άνδρας που ζει περίπου 80 μίλια από την περιοχή, κάλεσε το 911 για να αναφέρει ένα πολύ παράξενο θέαμα.

«Υπάρχει μια φιγούρα 2,5 μέτρων, έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει. Είναι ακόμα εκεί. Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό αυτό δεν είναι αστείο. Είναι πραγματικό και είμαστε τρομοκρατημένοι» ακούγεται να λέει.

«Μοιάζει με εξωγήινο, έχει μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Είναι λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωπος. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι άνθρωπος», συνεχίζει. Η αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή μετά την κλήση, αλλά δεν είχαν αποκαλυφθεί νέα στοιχεία εκείνη τη στιγμή. Πηγές κοντά στην έρευνα ανέφεραν στο ABC 7 ότι οι αρχές δεν αντιμετώπισαν το περιστατικό ως φάρσα και η αστυνομία επέστρεψε αργότερα στην περιοχή για να τοποθετήσει κάμερες στην αυλή με την ελπίδα να καταγράψει οποιαδήποτε περαιτέρω ασυνήθιστη δραστηριότητα.

Διαφήμιση