Αρχική Special Topics Οι εξωγήινοι-ειρηνιστές που απέτρεψαν πυρηνικό πόλεμο-Τι λέει πρώην αστροναύτης της NASA

Οι εξωγήινοι-ειρηνιστές που απέτρεψαν πυρηνικό πόλεμο-Τι λέει πρώην αστροναύτης της NASA

Την ύπαρξη εξωγήινων που μάλιστα έχουν ειρηνικές διαθέσεις και επιχείρησαν στο παρελθόν να αποτρέψουν την Αμερική από πυρηνικό πόλεμο έρχεται να επιβεβαιώσει ο πρώην αστροναύτης της NASA Έντγκαρ Μίτσελ, επικαλούμενος μαρτυρίες στρατιωτικών των ΗΠΑ. 

0
εξωγήινοι - UFO - ιπτάμενος δίσκος - πόλη
Εικόνα: Pixabay/Enrique Meseguer
Διαφήμιση

Ο πρώην αστροναύτης της NASA Έντγκαρ Μίτσελ, προέβη σε αποκαλύψεις λέγοντας ότι στρατιωτικοί ειδικοί ανέφεραν ότι είδαν ασυνήθιστα αεροσκάφη πάνω από πυραυλικές εγκαταστάσεις και την αξιοσημείωτη τοποθεσία White Sands στο Νέο Μεξικό.

Ο Έντγκαρ Μίτσελ, ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη, υποστήριξε ότι εξωγήινοι προσπάθησαν να σώσουν την Αμερική από πυρηνικό πόλεμο.

Ο πρώην αστροναύτης του «Απόλλων 14» αποκάλυψε με συγκλονιστικό τρόπο ότι κορυφαίο στρατιωτικό προσωπικό έγινε μάρτυρας θεάσεων UFO κατά τη διάρκεια δοκιμών όπλων. Αποκάλυψε ότι στρατιωτικοί ειδικοί ανέφεραν ότι είδαν ασυνήθιστα αεροσκάφη να αιωρούνται πάνω από πυραυλικές εγκαταστάσεις και την αξιοσημείωτη τοποθεσία White Sands στο Νέο Μεξικό, όπου πυροδοτήθηκε η πρώτη πυρηνική βόμβα στον κόσμο το 1945.
Apollo 14 crew

Τι έγινε στο Νέο Μεξικό

Ο ίδιος ο Μίτσελ κατάγεται από το Νέο Μεξικό, σε κοντινή απόσταση τόσο από τη ζώνη δοκιμών της ατομικής βόμβας όσο και από το Ρόσγουελ, μια τοποθεσία γνωστή για το διαβόητο υποτιθέμενο περιστατικό με UFO. «Δεν γνωρίζετε την περιοχή όπως εγώ», τόνισε σε συνομιλία του με τη Mirror Online το 2015.

«Η δική μου εμπειρία μιλώντας με ανθρώπους κατέστησε σαφές ότι οι εξωγήινοι προσπαθούσαν να μας αποτρέψουν από τον πόλεμο και να βοηθήσουν στη δημιουργία ειρήνης στη Γη», πρόσθεσε.

Μετά την προσελήνωση, ο Μίτσελ έχει εκφράσει την πίστη του σε εξωγήινες μορφές ζωής, και έχει γίνει μια σημαντική φιγούρα στους παγκόσμιους κύκλους που ασχολούνται με τα UFO. Ανέφερε ότι είχε ακούσει σχετικές μαρτυρίες από άτομα που εργάζονταν σε πυραυλικές βάσεις κατά τη διάρκεια των πιο ασταθών εποχών του 20ού αιώνα.

«Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου», συνέχισε. «Μου είπαν ότι τα ΑΤΙΑ εθεάθησαν συχνά πάνω από τα κεφάλια τους και συχνά απενεργοποιούσαν τους πυραύλους τους. Άλλοι αξιωματικοί από βάσεις στις ακτές του Ειρηνικού μου είπαν ότι οι [δοκιμαστικοί] πύραυλοί τους καταρρίπτονταν συχνά από εξωγήινα διαστημόπλοια. Υπήρχε μεγάλη δραστηριότητα εκείνες τις ημέρες», είπε σύμφωνα με την Daily Star.

Διαφήμιση