Αρχική Special Topics Μέγκαν Μάρκλ: Μίλησε ανοιχτά για το μίσος που δέχτηκε όταν ήταν έγκυος...

Μέγκαν Μάρκλ: Μίλησε ανοιχτά για το μίσος που δέχτηκε όταν ήταν έγκυος (Βίντεο)

Για το μίσος που δέχτηκε από τα social media μίλησε η Μέγκαν Μάρκλ: “Δεν είναι απλώς φαρμακερό, είναι βάναυσο. Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;”, διερωτήθηκε μιλώντας σε εκδήλωση στο Τέξας με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

0
Meghan Markle jpg
Διαφήμιση

Για το μίσος που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο ήταν έγκυος τόσο στον 4χρονο σήμερα γιο της  Άρτσι  όσο και στη 2χρονη κόρη της Λίλυ, μίλησε δημόσια η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μάρκλ λέγοντας: “Δεν είναι φαρμακερό- είναι σκληρό”.

Η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για το μίσος που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά έφτασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών κατά τη διάρκεια μιας “τρυφερής και ιερής περιόδου” για εκείνη ως μητέρα.

“Το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και της κακοποίησης που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο”, αποκάλυψε η Μέγκαν κατά τη διάρκεια πάνελ στις 8 Μαρτίου στο συνέδριο SXSW στο Όστιν του Τέξας, “ήταν όταν ήμουν έγκυος με τον Άρτσι και τη Λίλυ.

Και τώρα που η Μέγκαν κρατάει αποστάσεις από το διαδίκτυο για τη “δική της ευημερία”, είπε ότι μπόρεσε να σκεφτεί πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος στη ζωή της.

“Για να καταλάβεις πραγματικά γιατί οι άνθρωποι μπορούν να δείχνουν τόσο μίσος”, εξήγησε η  Μέγκαν, “δεν είναι κακεντρεχές – είναι σκληρό”!

Και παρόλο που η Μέγκαν πιστεύει ότι καμία μαμά δεν θα έπρεπε να περάσει από αυτό το επίπεδο δημόσιου ελέγχου, σημείωσε ότι το γεγονός ότι είναι γονέας μπορεί επίσης να τη βοήθησε κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Megan Brouk pg

“Επειδή ήμουν έγκυος, αυτό το ένστικτο της μητρότητας απλά ενεργοποιήθηκε”, υποστήριξε η Μέγκαν. “Κάνεις ό,τι μπορείς για να προστατέψεις το παιδί σου, με αποτέλεσμα να προστατεύεις και τον εαυτό σου”.

Ευτυχώς, όπως είπε, δεν χρειάστηκε να το περάσει μόνη της. Στην πραγματικότητα, έδωσε ένα ιδιαίτερο μπράβο στον Χάρι-τον οποίο παντρεύτηκε το 2018-  καθώς ήταν ο ώμος στον οποίο μπορούσε να στηριχτεί σε δύσκολες στιγμές!

“Ο σύζυγός μου είναι τόσο πρακτικός μπαμπάς και τόσο υποστηρικτής μου και της οικογένειάς μου που δεν το θεωρώ δεδομένο”, ανέφερε σε άλλο σημείο η Μέγκαν . “Αυτό είναι μια πραγματική ευλογία”.

Δείτε όλη την τοποθέτηση της Μέγκαν στο 3:30.00 σε ένα πάνελ όπου συμμετείχε και η ηθοποιός Μπρουκ Σίλντς και είχε ως θέμα: Πως οι γυναίκες ηγούνται εντός και εκτός της οθόνης.

Οι διοργανωτές παρουσίασαν την Δούκισσα του Σάσεξ ως «οραματίστρια γυναικεία ηγετική προσωπικότητα», ενώ στο ίδιο πάνελ μετείχε και η ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς. Η Μέγκαν μίλησε για την εμπειρία της όταν ήταν ηλικίας 11 ετών και έκανε εκστρατεία για να αλλάξει μια σεξιστική διαφήμιση. «Δεν είναι μικρή η φωνή σου, απλώς πρέπει να ακουστεί. Είναι αστείο να στρέφεις τώρα το βλέμμα σε εκείνη την εποχή, που δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήμουν απλώς μια 22χρονη με μολύβι και χαρτί, αλλά αυτό δείχνει ότι όταν γνωρίζει ότι κάτι είναι λάθος και υψώνεις τη φωνή σου για να υπερασπιστείς το δίκαιο, αυτό βρίσκει απήχηση στον κόσμο».

Διαφήμιση