Αρχική Special Topics Ημέρα της Γυναίκας, μια μέρα μετά οι γυναίκες είναι εδώ (Βίντεο)

Ημέρα της Γυναίκας, μια μέρα μετά οι γυναίκες είναι εδώ (Βίντεο)

Με έναν γάμο, τον πρώτο στην Ελλάδα ανάμεσα σε ομόφυλες γυναίκες και εκατοντάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.  Η τελετή έγινε το απόγευμα, της 8ης Μαρτίου στο Δημαρχείο Αθηναίων, όπου η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε τη σύντροφό της Δανάη Δεληγεώργη.

0
gamos omofylwn
Διαφήμιση

Εκατοντάδες  χιλιάδες αναρτήσεις στα social media τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας με εντυπωσιακά και λιγότερο θορυβώδη κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο από γεγονότα που αντλούνται από το μακρινό 1910 όπου οι γυναίκες έμελλε να γράψουν ιστορία. Ο γάμος της Αλεξίας Μπεζίκη και της Δανάης Δεληγεώργη, θα μείνει στην ιστορία καθώς είναι ο πρώτος ανάμεσα σε ομόφυλες γυναίκες.

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο γάμος τελέστηκε στο Δημαρχείο Αθηνών από τον Δήμαρχο, Χάρη Δούκα. Οι δυο γυναίκες, μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου επισφράγισαν τη σχέση τους το απόγευμα της Πέμπτης (07/03). Μάλιστα, το ζευγάρι έχει μαζί και ένα παιδί.

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η αγαπημένη όλων, τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη η οποία έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Τικ Τοκ και επικοινωνεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο με ανθρώπους κάθε ηλικίας αγγίζοντας την ψυχή τους! “Εγώ μιλάω για δύναμη”, ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε η Δήμητρα Γαλάνη και δεν ήταν η μόνη τραγουδίστρια που έκανε παρέμβαση στα social media! Δείτε εδώ!

Με τον δικό της τρόπο παρενέβη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποτελεί και ένα μήνυμα ζωής και αγώνα για τις γυναίκες που μάχονται , κυριολεκτικά, σε έναν κόσμο σκληρό, με πόνο και αίμα!

Και επειδή η ζωή έχει πολλά πρόσωπα, ανάρτηση έκαναν και οι γυναίκες της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla!

&nbsp

Διαφήμιση