Αρχική Special Topics - 2 pαyzy pro, η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

pαyzy pro, η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

0
payzy pro Cosmote
Διαφήμιση

 

Το payzy pro είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσει για τους πελάτες της το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης “cashback, δηλαδή αποκλειστικές προσφορές με επιστροφές σε ευρώ για τον πελάτη που ολοκληρώνει την συναλλαγή του με payzy. Όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της. Τα cashcack μπορεί να είναι απεριόριστα.

payzy pro Alexis Vaitsos cosmote

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλέξης Βαΐτσος, CEO της COSMOTE Payments, παρουσιάζοντας το payzy pro στην έκθεση HoReCa,9-12 Φεβρουαρίου, με Χρυσό Χορηγό το payzy by COSMOTE. Ο ίδιος τόνισε πως οι επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει την εφαρμογή, η οποία διατίθεται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης του app.

  • Πάνω από 400 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη το payzy pro
  • Περισσότεροι από 250.000 οι χρήστες payzy

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μπορούν πλέουν να προβληθούν που θα επιλέξουν τη νέα mobile εφαρμογή payzy pro για να βγαίνουν κερδισμένοι και οι ίδιοι και οι πελάτες τους, σε περισσότερους από 250.000 χρήστες του payzy

Επιπλέον, υπάρχει άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττει η επιχείρηση, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών με QR code. Έτσι ο επαγγελματίας έχει άμεσα διαθέσιμα τα ποσά των συναλλαγών στον payzy λογαριασμό του, για να τα ξοδέψει όπως και όπου επιθυμεί. Σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους χρήστες που μπορούν να πληρώνουν εύκολα και με ασφάλεια μέσω QR code από το κινητό τους, και να κερδίζουν τόσο από το 5%[1] cashback που προσφέρει το payzy, όσο και από τις καθημερινές αποκλειστικές προσφορές που έχει ενεργές ο επαγγελματίας.

payzy pro HoReCa Cosmote

Το payzy pro παρέχεται εντελώς δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες. Οι επόμενοι δύο μήνες διατίθενται με 50% έκπτωση και συνδρομή 10€/μήνα. Στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή είναι στα 20€, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου. Ένα ακόμα λόγος για να δοκιμάσει μια επιχείρηση το payzy pro είναι ότι δεν χρεώνεται καμία προμήθεια (0%) ανά συναλλαγή για όλο το 2024.

Για κάθε είδους μικρoμεσαία επιχείρηση, από καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα ρούχων,  φαρμακεία, ανθοπωλεία, mini market, περίπτερα, μέχρι και ταξί, είναι μια ιδανική λύση που αναβαθμίζει την καθημερινότητά της. Εκτός από τη δωρεάν προβολή στην πελατειακή βάση το payzy, προσφέρει, επίσης, δωρεάν φυσική business VISA χρεωστική κάρτα, δωρεάν 2 εμβάσματα/μήνα, αλλά και δωρεάν υλικό προώθησης (φυσικό & digital). Ακόμα, έως και τις 23 Φεβρουαρίου, κάνοντας εγγραφή στο payzy pro μια επιχείρηση παίρνει 15€ στον business λογαριασμό της. Τους επόμενους μήνες το payzy pro αναμένεται να ενισχυθεί με ακόμα περισσότερες λειτουργικότητες αποδοχής πληρωμών.

[1] Η προσφορά 5% payzy cashback ισχύει έως 31/3/2024. Στη συνέχεια το payzy cashback είναι 1%.

 

 

Διαφήμιση