Αρχική Special Topics Μόναχο: Χάος παντού από ισχυρή χιονοκαταιγίδα (Βίντεο)

Μόναχο: Χάος παντού από ισχυρή χιονοκαταιγίδα (Βίντεο)

Ισχυρή χιονοκαταιγίδα προκάλεσε πρωτοφανές χάος στο Μόναχο της Γερμανίας που κυριολεκτικά χάθηκε κάτω από το χιόνι και βιώνει το πιο ψυχρό 24ωρο του φετινού χειμώνα!

0
Μόναχο χιόνι
Διαφήμιση

Στο σταθμό του Μονάχου “που …με πέταξε άχου η μαύρη μοίρα μου” είχε γράψει ο Άκης Πάνου, και το Μόναχο έχει …θαφτεί κάτω από το χιόνι καθώς βιώνει τη μεγαλύτερη χιονοκαταιγίδα των τελευταίων χρόνων με σκηνές χάους και τεράστια ταλαιπωρία, κατοίκων, οδηγών και ταξιδιωτών. 

Σύνταξη: ecozen.gr

Πάνω από 760 πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου το Σάββατο λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, η οποία έχει χτυπήσει μεγάλο μέρος της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Το σύστημα καταιγίδας, το οποίο περιστράφηκε από τη βόρεια Ιταλία προς την Πολωνία, τη δυτική Ρωσία και την Ουκρανία, έφερε ασυνήθιστα πρώιμο και βαθύ χιόνι στην περιοχή, ιδίως στη νότια Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Τσεχική Δημοκρατία.

 Το αεροδρόμιο, αφού αρχικά ανακοίνωσε τη διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 2/12, ανακοίνωσε αργότερα ότι οι πτήσεις θα ακυρωθούν μέχρι τις 06:00 της Κυριακής 3/12.

Μάλιστα σύμφωνα με αναρτήσεις στο X (twitter) σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει το Μόναχο μετά την καταιγίδα από χιόνι που δέχτηκε, από το αεροδρόμιο θα αναχωρούσαν πτήσεις με προορισμό το Ντουμπάι και την Παγκόσμια Διάσκεψη για την Κλιματική Κρίση.

Ωστόσο, η τεράστια χιονοθύελλα δεν έχει ξεσπάσει μόνο στη Γερμανία αλλά σε ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το βίντεο που ακολουθεί από ανάρτηση στο X προέρχεται από την Τσεχική Δημοκρατία όπου η κακοκαιρία  διαρκεί ήδη αρκετές ημέρες.

And the huge snow storm is not only in Germany but across Central and Eastern Europe.

This is in the Czech Republic – lasting already for several days. pic.twitter.com/7OhipP7gj5

— Lenka Houskova White (@white_lenka) December 2, 2023

Διαφήμιση