Αρχική Special Topics - 2 Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από τη HELLENiQ ENERGY   

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από τη HELLENiQ ENERGY   

500 οικογένειες, για τις ημέρες των Χριστουγέννων “υιοθέτησε” η HELLENiQ ENERGY, προσφέροντας συνολικά 8 τόνους τροφίμων σε τρία κοινωνικά συσσίτια στη Δυτική Αττική, τη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη Δυτική Μακεδονία, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece.

0
συσσιτιο
Διαφήμιση

 

Τα προϊόντα αυτά προσέφερε η HELLENiQ ENERGY σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, μέσω των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας στο Θριάσιο Πεδίο, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη και του Συσσιτίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

Το πακέτα αγάπης συνοδεύτηκαν από Χριστουγεννιάτικες Κάρτες, με τις ευχές των εργαζομένων του Ομίλου προς τους ωφελούμενους.

Θέλοντας να μεγιστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, εθελοντές εργαζόμενοι του Ομίλου υποστήριξαν την παρασκευή, μεριδοποίηση και διανομή φαγητού, καθώς και τη δημιουργία δεμάτων τροφίμων για τα κοινωνικά συσσίτια των Ιερών Ναών Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

συσσιτιο1

Συνολικά, το 2023 έχουν διανεμηθεί περίπου 100 τόνοι τροφίμων και βασικών αγαθών σε 9 κοινωνικά παντοπωλεία, δομές, ιδρύματα και συσσίτια στο Θριάσιο Πεδίο, τη Δυτική Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, με ωφελούμενες πάνω από 1.500 οικογένειες. Από την έναρξη του προγράμματος το 2012 έως σήμερα, η HELLENiQ ENERGY έχει προσφέρει περισσότερους από 800 τόνους τροφίμων σε συνανθρώπους μας που πραγματικά τα χρειάζονται.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της HELLENiQ ENERGY κ. Γιάννης Παπαθανασίου, δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνική αλληλεγγύη και η προσφορά αγάπης σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν τα Χριστούγεννα, είναι πράξεις αυτονόητες για όλους εμάς στην HELLENiQ ENERGY. Έχουμε επίγνωση των αναγκών που υπάρχουν και στηρίζουμε διαχρονικά τις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα στους όμορους με τις εγκαταστάσεις μας Δήμους. Δείγμα αυτής της συνεισφοράς αποτελούν και οι εθελοντικές δράσεις που ανέλαβαν, για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μας. Φέτος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας για την υποστήριξη κοινωνικών παντοπωλείων και δομών, διανέμουμε επιπλέον 8 τόνους τρόφιμα σε 500 οικογένειες, αποκλειστικά για την εορταστική περίοδο. Θέλουμε το γιορτινό τραπέζι να στρωθεί και να είναι γεμάτο, σε ακόμη περισσότερα σπίτια. Το αποδεικνύουμε στην πράξη και έτσι θα συνεχίσουμε.»

συσσιτιο2

Διαφήμιση