Αρχική Special Topics Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά με πάρτι στην Αθήνα μέχρι την Ανατολή

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά με πάρτι στην Αθήνα μέχρι την Ανατολή

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το πάρτι στην Αθήνα για την υποδοχή του 2024 ξεκινά στις 11 το βράδυ με λήξη την …Ανατολή του νέου έτους!

0
Σύνταγμα - Πρωτοχρονιά 2023 - Αθήνας
Διαφήμιση

Ο Δήμος Αθηναίων οργανώνει ένα μοναδικό πάρτι στην Αθήνα για την υποδοχή του 2024 και μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε την πιο λαμπερή βραδιά του έτους με δύο εκρηκτικές συναυλίες στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά και με ένα upbeat πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο!

Σύνταξη:ecozen.gr

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι εκρηκτική, ενώ ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση για το 2024.

ÄÇÌÏÓ ÁÈÇÍÁÉÙÍ Ç ÁÈÇÍÁ ÊÁËÙÓÏÑÉÆÅÉ ÔÏ 2024 ÐÁÑÅÁ ÌÅ ÔÏÍ ÍÉÊÏ ÐÏÑÔÏÊÁËÏÃËÏÕ ÊÁÉ ÔÇ ÌÁÑÉÍÁ ÓÁÔÔÉ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται το 2024 με αισιοδοξία και χαρά, προσκαλώντας μας σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη μουσική, χορό και λάμψη μέχρι να ανατείλει ο ήλιος! Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται στο ιδανικότερο σκηνικό υποδοχής του νέου έτους, καθώς θα φιλοξενήσει δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι, και καλεσμένους μικρούς και μεγάλους!

Η βραδιά με το ατέλειωτο πάρτι στην Αθήνα, θα ξεκινήσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, προετοιμάζοντας το έδαφος για δύο εξαιρετικές συναυλίες. Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θα κρατήσουν τον ρυθμό και την ενέργεια ψηλά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πάρτι στο Σταύρος Νιάρχος

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς φοράμε τα γιορτινά μας και υποδεχόμαστε δυναμικά τη νέα χρονιά με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, ένα μεγάλο πάρτι, τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς και φυσικά πατινάζ μέχρι αργά!

Σταύρος Νιάρχος Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 με την Αφροελληνίδα Idra Kayne σε ένα θεαματικό μουσικό show που θα παρουσιάσει μαζί με την 10μελή ορχήστρα της. Ένα μουσικό ταξίδι στις disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες που άφησαν εποχή από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. Από την μεθυστική Donna Summer και τη λάμψη της Diana Ross, μέχρι την ανεπανάληπτη Whitney Houston και τη σύγχρονη Dua Lipa, και από τη δυναμική Mary J Blige μέχρι τους Gorillaz, τον Eminem και τον Jay-Z, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε δυνατά για να υποδεχτούμε ένα φωτεινό 2024.

Ο χρόνος αλλάζει με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό, ενώ, αμέσως μετά δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

xristougenna sto kpisn

Την πιο ελπιδοφόρα νύχτα του χρόνου, στήνεται, όπως πάντα, στην Αγορά ένα μεγάλο πάρτι με εμβληματικούς Djs. Φέτος, υποδεχόμαστε τον Bill Brewster, έναν από τους ιδρυτές του φημισμένου dance club Fabric στο Λονδίνο, ευρύτερα γνωστό για τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο μιξάρει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής -από acid house και  hip hop, μέχρι disco και rock- φτιάχνοντας ατμοσφαιρικά πάρτι όπου κι αν βρίσκεται.

Από το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι, ενώ οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η Νάντια Κοντογεώργη.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02.00 το πρωί, για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org.Παρακολουθήστε Live

Διαφήμιση