Αρχική Special Topics Αράχωβα: Η Ασφάλεια ερευνά πλέον τον βιασμό του χάσκι(Βίντεο)

Αράχωβα: Η Ασφάλεια ερευνά πλέον τον βιασμό του χάσκι(Βίντεο)

Σε σοκ το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αράχωβα όπου η Ασφάλεια και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ερευνά πλέον τον βιασμό του χάσκι Όλιβερ. Την ίδια στιγμή προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για τη στάση του ιδιοκτήτη του χάσκι, ενώ ο Δήμαρχος Αράχωβας Γιάννης Σταθάς δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει το κίνημα  #cancelArachova ούτε αν υπάρξουν επισκέπτες στην Αράχωβα, αλλά “μόνο η ασφάλειά μας”!

0
GA0D5h4XgAAejnS
Διαφήμιση

Αδιανόητες διαστάσεις έχουν προσλάβει τα όσα συμβαίνουν στην Αράχωβα και σχετίζονται με τον βασανιστικό θάνατο απο βιασμό του χάσκι Όλιβερ που ερευνά πλέον η Ασφάλεια με το τμήμα Ανθρωποκτονιών! Η κοινωνία βρίακεται σε σοκ και παρακολουθεί απο τη μια τις έρευνες της Αστυνομίας στην Αράχωβα τις οποίες έχει αναλάβει  η Ασφάλεια και απο την άλλη τις πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του χάσκι Όλιβερ ο οποίος φέρεται οτι δεν τηρούσε  τους  κανόνες ευζωίας για τα δεσποζόμενα ζώα! Εν τω μεταξύ, μιλώντας στον τηλεοπτικό  σταθμό Mega το πρωί της Παρασκεύης 8/12 o Δήμαρχος Αράχωβας Γιάννης Σταθάς, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει το κίνημα  #cancelArachova ούτε αν υπάρξουν επισκέπτες στην Αράχωβα, αλλά “μόνο η ασφάλειά μας”

Σύνταξη: ecozen.gr

Δήμαρχος Αράχωβας: Ούτε που μας ενδιαφέρει αν ερθει κάποιος στην Αράχωβα!

Ο Δήμαρχος Αράχωβας -Διατόμου Γιάννης Σταθάς, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής σχεδόν αγανακτισμένος για τα όσα διαδραματίζονται στην περιοχή του και τις σοβαρές διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση με τα κινήματα στα social media που ζητούν τη σύλληψη του δράστη αλλά και εμπάρκο στα ταξίδια στη δημοφιλή Αράχωβα  με το hastag #cancelArachova.

Αράχωβα χάσκι

 «Όσον αφορά στο #cancelArachova ούτε που μας ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος στην Αράχωβα ή όχι, μας ενδιαφέρει η ασφάλειά μας. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει κάποιος στην Αράχωβα αυτή τη στιγμή για διακοπές, με ενδιαφέρει η ασφάλειά μας» επανέλαβε μεταξύ άλλων στο Mega για το βασανισμό του σκύλου ο Γιάννης Στάθας.

Με αφορμή το γεγονός ότι τις έρευνες στην Αράχωβα έχει αναλάβει πλέον η Ασφάλεια, ο Δήμαρχος υποστήριξε: «Φυσικά και υπάρχουν ντοκουμέντα που έχουν δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ και τα επεξεργάζονται. Για να φύγει και αυτή η σκιά ότι κρύβουμε πράγματα. Έκανα χαρτί για να μας απαντήσει η αστυνομία για την πορεία των ερευνών και η εισαγγελία αν κάποιος δημότης έχει αρνηθεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία. Κανένας δεν έχει αρνηθεί. Όταν το πρωτοακούσαμε σοκαριστήκαμε. Τα παιδιά μας πήγαιναν στα φροντιστήρια μόνα τους, τώρα πηγαίνουν με συνοδεία των γονιών.

Έχει αλλάξει η ζωή μας εδώ πέρα. Ο φονιάς μπορεί να είναι δίπλα μας. όταν έγινε το σκηνικό αυτό, το σαββατοκύριακο εκείνο είχαμε και 10.000 επισκέπτες στην Αράχωβα. Μπορεί να είναι ντόπιος ή ξένος. Θέλουμε να βρεθεί άμεσα γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν είναι φυσιολογικός» τόνισε ο Γιάννης Σταθάς.

Σε χωματερή …πετάχτηκε ο Όλιβερ– Ερωτηματικά για τον “κηδεμόνα”  του

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη στιγμή που επι ημέρες έχει ξεσηκωθεί κίνημα με αίτημα τη σύλληψη του δράστη που βίασε το χάσκι Όλιβερ και ευθύνεται για τη δολοφονία του, πλήθος είναι τα ερωτηματικά για τη στάση του ανθρώπου που δηλώνει κηδεμόνας του Όλιβερ, αλλά φέρεται να έχει παραβιάσει κάθε κανονισμό του άρθρου 5 του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς του προγράμματος ΑΡΓΟΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ με αποτέλεσμα, μα υπάρχει προβληματισμός για την εν γένει συμπεριφορά και στάση του.

Σύμφωνα δε με μαρτυρίες περίοικων που έχουν προκαλέσει νέο σάλο, ο Όλιβερ μετά τον θάνατό του πετάχτηκε σε χωματερή της Αράχωβας!

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 5 του νόμου για την ευζωία των ζώων:

“Εκτός από τις υποχρεώσεις των παρ. 1 και 2, ο ιδιοκτήτης σκύλου επιπλέον:
(α) Μεριμνά να γίνεται ο περίπατος του σκύλου πάντα με συνοδό.
(β) Οφείλει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην εξέρχεται ελεύθερα ο σκύλος του από τον χώρο της ιδιοκτησίας του και εισέρχεται σε χώρους άλλων ιδιοκτησιών ή σε κοινόχρηστους χώρους.

(γ) Για την αποφυγή ατυχημάτων, υποχρεούται κατά τη διάρκεια του περιπάτου να κρατάει τον σκύλο του δεμένο με λουρί και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν. Η ίδια υποχρέωση ισχύει και για οποιονδήποτε συνοδό του ζώου, πέραν του ιδιοκτήτη του. Η υποχρέωση αυτή δεν ισχύει για την κίνηση του σκύλου εντός πάρκων ζώων.

Όπως προκύπτει απο την περιγραφή του ίδιου του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, σε καθημερινή βάση το σκυλί περιφερόταν ελεύθερο χωρίς συνοδεία στην Αράχωβα όπου όπως καταγγέλεται υπάρχουν πολλά αδέσποτα!

Διαφήμιση