Αρχική Ειδήσεις Βράβευση της Προέδρου ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, για την προσφορά της στην ελληνική...

Βράβευση της Προέδρου ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία

Βραβείο για τη συνεισφορά της στην οργανική σύζευξη της αειφόρου οικονομίας της φιλοξενίας με την πρωτογενή παραγωγή και τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, θα απονείμει στην Πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε).
0
αντζελα γκερεκου πρόεδρος ΕΟΤ
Διαφήμιση

Η βράβευσή στην Πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου αφορά στις αποτελεσματικές δράσεις εξωστρέφειας και επικοινωνιακής προβολής των πλέον εμβληματικών αγαθών της ελληνικής γης, όπως το ελαιόλαδο, και ευρύτερα για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που διοργανώνει η 4Ε για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιοκομίας, που φέτος είναι αφιερωμένος στον ρόλο της γυναίκας και τις εργασίες της θα κηρύξει η κα Γκερέκου.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα βραβευτούν για την προσφορά τους στην ελληνική ελαιοκομία στη διάρκεια της ημερίδας περιλαμβάνεται και η ομότιμη ερευνήτρια και τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Αικατερίνη Καμηλάκη-Πολυμέρου, επιστημονική συνεργάτιδα της Προέδρου του ΕΟΤ στον τομέα της ανάδειξης στη διεθνή αγορά της ελληνικής μεσογειακής διατροφής ως εθνικό κεφάλαιο.

Οι εργασίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν από τις 10.30 έως τις 14:00 στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Ευριπίδου 12) και σε αυτές θα λάβουν μέρος πανεπιστημιακοί καθηγητές, εξειδικευμένοι ερευνητές, ελαιογευσιγνώστες και ειδικοί εμπειρογνώμονες.

Οι παρουσιάσεις είναι θα είναι ανοικτές για το κοινό.

ελαιολαδο

Ελαιόλαδο: Είναι ένα είδος πολυτελείας;

Η ημερίδα της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από τις 10.30 έως τις 14:00 στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Ευριπίδου 12) / Αίθουσα Ευεργετών της Εταιρείας Φίλων του Λαού και θα είναι ανοικτή για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στις 13:00 θα διοργανωθεί στρογγυλό τραπέζι συζήτησης με δημοσιογράφους και θέμα «Είναι το ελαιόλαδο ένα ακριβό είδος πολυτελείας;», που θα συντονίσει ο γεωργο-οικονομολόγος, εκδότης και Αντιπρόεδρος της 4Ε, Βασίλης Ζαμπούνης.

Διαφήμιση