Αρχική Special Topics Τέιλορ Σουίφτ: Ο θάνατος 23χρονης και 60°C ακύρωσαν τη συναυλία της στο...

Τέιλορ Σουίφτ: Ο θάνατος 23χρονης και 60°C ακύρωσαν τη συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Φωτό)

Η Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε τη δεύτερη συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου μια 23χρονη θαυμάστριά της έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν στη συναυλία σε συνθήκες ακραίου καύσωνά με τη θερμική αίσθηση να φτάνει τους 60°C!

0
Τειλορ Σουιφτ συναυλία Ρίο ντε Τζανέιρο
Buda Mendes/TAS23//Getty Images
Διαφήμιση

Ο θάνατος 23χρονης θαυμάστριας της Τέιλορ Σουίφτ, ενώ η θερμική αίσθηση στο Ρίο ντε Τζανέιρο είχε φτάσει στους 60°C καθώς στη χώρα επικρατούν ακραίες συνθήκες καύσωνα ανάγκασαν τη διάσημη τραγουδίστρια να αναβάλει τη δεύτερη συναυλία της. Ο θάνατος της νεαρής Ana Clara Benevides έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ πολλά είναι τα ερωτηματικά για την απόφαση των Αρχών να επιτρέψουν την πρώτη συναυλία το βράδυ της Παρασκευής παρά τις ακραίες συνθήκες ζέστης.

αρχείο λήψης (3)
Η άτυχη 23χρονη Ana Clara Benevides Machado στη συναυλία της Τaylor Swift.πριν βρει τραγικό θάνατο από αίτια που ερευνώνται. Φωτογραφία: Daniele Menin/Arquivo pessoal

Η 23χρονη πέθανε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της την Παρασκευή 17/11 γεγονός που όπως δήλωσε η τραγουδίστρια την άφησε συντετριμμένη. Τα αίτια του θανάτου της κοπέλας που είχε ως όνειρο ζωής να παρακολουθήσει τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά η βραζιλιάνικη εφημερίδα Fohla de S Paulo ανέφερε ότι είχε καταρρεύσει στο σόου και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν αδιαθεσία εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να τους δώσει νερό, όπως έδειξαν βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο στάδιο Νίλτον Σάντος, μακριά από τις παραλίες του Ρίο, σε μια πιο ζεστή βόρεια γειτονιά. Η Σουίφτ ανήρτησε την απόφαση να αναβάλει τη συναυλία του Σαββάτου στο Instagram περίπου δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη.

αρχείο λήψης (4)
Το κοινό ανέμενε επί  ώρες την έναρξη της συναυλίας της Τειλορ Σουιφτ σε συνθήκες ακραίου καύσωνα., ενώ η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη ματαίωσή της συντετριμμένη από τον θάνατο της 23χρονης θαυμάστριάς της

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία κάνουν ανυπόφορη την κατάσταση. Αξιοσημείωτο είναι πως χθες ο δείκτης θερμοκρασίας και υγρασίας (heat index) «σκαρφάλωσε» κοντά στους 60 βαθμούς Κελσίου! Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά η βραζιλιάνικη εφημερίδα Fohla de S Paulo ανέφερε ότι είχε καταρρεύσει στο σόου και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αρκετοί ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν αδιαθεσία εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να τους δώσει νερό, όπως έδειξαν βίντεο. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο στάδιο Νίλτον Σάντος, μακριά από τις παραλίες του Ρίο, σε μια πιο ζεστή βόρεια γειτονιά. Η Σουίφτ ανάρτησε την απόφαση να αναβάλει τη συναυλία του Σαββάτου στο Instagram περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη.

Τειλορ Σπυιφτ χειρόγραφο
Το χειρόγραφο μήνυμα που ανάρτησε η Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram ανακοινώνοντας την αναβολή της συναυλίας της, μετά τον θάνατο της 23χρονης θαυμάστριάς της

«Το γράφω από το καμαρίνι μου στο γήπεδο. Έχει ληφθεί η απόφαση να αναβληθεί το αποψινό σόου λόγω των ακραίων θερμοκρασιών στο Ρίο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ένα χειρόγραφο σημείωμα στο Instagram. «Η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών μου, των συναδέλφων μου ερμηνευτών και του πληρώματος πρέπει και θα είναι πάντα πρώτη».

Η αιτία θανάτου της Ana Clara Benevides Machado, της νεαρής γυναίκας που αναζήτησε ιατρική βοήθεια στο Ολυμπιακό Στάδιο Nilton Santos κατά τη διάρκεια του σόου της Παρασκευής, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το γραφείο του εισαγγελέα του Ρίο άρχισε ποινική έρευνα για τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατος της Ana Clara Benevides Machado συγκλόνισε πολλούς ανθρώπους στη Βραζιλία. Είχε κάνει την πρώτη της πτήση για να ταξιδέψει από την κεντροδυτική περιοχή της χώρας στο Ρίο για να δει την αγαπημένο της τραγουδίστρια.. Δημιούργησε επίσης μια ομάδα WhatsApp για να ενημερώνει την οικογένειά της, στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε βήμα, είπαν μέλη της οικογένειας στον διαδικτυακό ειδησεογραφικό ιστότοπο G1.

Οι παρευρισκόμενοι παραπονέθηκαν ότι δεν τους επετράπη να φέρουν νερό στο στάδιο παρά τον ασφυκτικό καιρό. Καθώς οι θερμοκρασίες συνέχισαν να ανεβαίνουν το Σάββατο και με δύο ακόμη συναυλίες να πραγματοποιούνται εκείνη την εποχή, οι ομοσπονδιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι πλέον θα διατίθεται δωρεάν νερό σε συναυλίες και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ:g1

Διαφήμιση