Αρχική Βίντεο Η ωμότητα του πολέμου-Αποκαλυπτικά βίντεο-Νεκροί άμαχοι από την Χαμάς!

Η ωμότητα του πολέμου-Αποκαλυπτικά βίντεο-Νεκροί άμαχοι από την Χαμάς!

0
Ισραήλ πόλεμος
πηγή: www.foreignaffairs.com/
Διαφήμιση

Η ωμότητα του πολέμου εν έτη 2023, όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός διεκδικεί εύσημα για την συνεχή του εξέλιξη διαψεύδεται κατηγορηματικά από όσα διαδραματίζονται τέσσερις ημέρες τώρα, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς στο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο!

Τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις εκτελέσεις αμάχων μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς στο Ισραήλ το περασμένο Σάββατο συγκλονίζουν, μαρτυρώντας την ωμότητα του πολέμου, στη διάρκεια του οποίου η ανθρωπιά και η λογική δεν έχουν θέση! 

Η Χαμάς υπολογίζεται ότι κρατά τουλάχιστον 100 -150 ομήρους ενώ αρκετοί έχουν ήδη εκτελεστεί.

Στο βίντεο που αναλύθηκε από τους δημοσιογράφους της Washington Post φαίνονται τέσσερις άμαχοι να πέφτουν θύματα απαγωγής από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Λίγη ώρα αργότερα κείτονται νεκροί στη μέση του δρόμου. 

Δύο μέλη της Χαμάς νεκρά μετά από καταδίωξη – Στη δημοσιότητα βίντεο από την αστυνομία του Ισραήλ (σκληρές εικόνες)

Δύο μέλη της Χαμάς σκοτώθηκαν σε καταδίωξη σε ισραηλινό αυτοκινητόδρομο μετά τους πυροβολισμούς ενός αστυνομικού.

Η αστυνομία του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο θεωρείται ότι έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, βόρεια της πόλης Νεβιτότ, η οποία βρίσκεται μόλις πέντε μίλια από τα σύνορα με τη Γάζα.

Μετά από τρεις πυροβολισμούς, το αυτοκίνητο φαίνεται να επιβραδύνει και να στρίβει ελαφρώς προς τα δεξιά, πριν σταματήσει εντελώς.

Δύο ακόμη αστυνομικοί φαίνονται να βγαίνουν από ένα περιπολικό και να πυροβολούν γρήγορα εναντίον του οχήματος.

Ο αξιωματικός ακούγεται να λέει «εξουδετερώθηκε, εξουδετερώθηκε», προτού μεταδώσει στον ασύρματο ότι «δύο τρομοκράτες» σκοτώθηκαν.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Διαφήμιση