Αρχική Βίντεο Γέμισε αφρούς το συντριβάνι στο Σύνταγμα-Ευχάριστη “έκπληξη” για τα μικρά παιδιά-Βίντεο

Γέμισε αφρούς το συντριβάνι στο Σύνταγμα-Ευχάριστη “έκπληξη” για τα μικρά παιδιά-Βίντεο

0
syntribani
Διαφήμιση

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος βλέποντας το συντριβάνι να είναι γεμάτος αφρούς. Η παιδική φαντασία και αθωότητα έδωσαν κατευθείαν το “σήμα” για ένα νέο παιχνίδι, με τους μικρούς φίλους να μην χάνουν την ευκαιρία την ευκαιρία να παίξουν!

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που το συντριβάνι στην Πλατεία Συντάγματος, όπως και σήμερα, γεμίζει αφρούς, αιφνιδιάζοντας τους πολίτες που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας. Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, συνεργείο της οποίας βρέθηκε στο σημείο για να καλύψει τον πρόωρο στολισμό της πλατείας με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, προφανώς κάποιοι νεαροί έριξαν καθαριστικό πιάτων ή αφρόλουτρο στο δημοφιλές συντριβάνι.

Η σαπουνάδα που προκλήθηκε από τη φάρσα κάποιων που είχαν όρεξη για αστεία, προκάλεσε χαμόγελα ευφορίας στα παιδιά που έπαιζαν το πρωί της Δευτέρας με τα αφρισμένα νερά που θύμιζαν… τζακούζι. Αυτό βέβαια δεν ισχύει και για το συνεργείο καθαρισμού και τους ανθρώπους του που κλήθηκαν να το καθαρίσουν!

Διαφήμιση