Αρχική Βίντεο Χαμάς: Δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με όμηρο από το Ισραήλ-«Είμαι η Μάγια,...

Χαμάς: Δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με όμηρο από το Ισραήλ-«Είμαι η Μάγια, πάρτε με από εδώ»

0
αιχμάλωτη χαμάς
Είναι η Μάγια, που κρατείται αιχμάλωτη από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς μετά την επίθεση στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.
Διαφήμιση

Μία …ισχνή ελπίδα ότι κάποιοι ίσως και να επιστρέψουν “σώοι” στα σπίτια τους αφήνει το πρώτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς, το περιεχόμενο του οποίου δείχνει μία νεαρή κοπέλα που κρατείται αιχμάλωτη-αλλά ευτυχώς ζωντανή- από την τρομοκρατική οργάνωση μετά την επίθεση στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου. 

Όπως μετέδωσε το CNNGreece  πρόκειται για μία κοπέλα 21 ετών, την Μάγια Σαμ, η οποία συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ στη μεθόριο του Ισραήλ, όπου 260 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την εισβολή της Χαμάς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Haaretz, η οικογένεια της κοπέλας επιβεβαίωσε ότι είναι η ίδια.

«Είμαι η Μάγια Σαμ, 21 ετών, από τη Σοχάμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γάζα. Επέστρεψα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από ένα πάρτι στην περιοχή Σντερότ. Τραυματίστηκα σοβαρά στο χέρι. Με έφεραν στη Γάζα και με μετέφεραν σε νοσοκομείο εδώ για τρεις ώρες», αναφέρει η κοπέλα στο βίντεο.

«Με φρόντισαν και μου παρείχαν φαρμακευτική αγωγή. Σας ζητώ απλώς να με φέρετε πίσω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στα αδέρφια μου. Σας παρακαλώ, πάρτε με από εδώ», καταλήγει.

https://twitter.com/CensoredMen/status/1714014507947655636

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι 199 άνθρωποι απήχθησαν στις 7 Οκτωβρίου και κρατούνται όμηροι από την ισλαμική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, σύμφωνα με επικαιροποιημένο απολογισμό.

Στο μεταξύ, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός θυμάτων και από τις δυο πλευρές στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με νέο απολογισμό, οι νεκροί ξεπερνούν συνολικά τους 4.200, οι τραυματίες φτάνουν τους 14.850, ενώ οι αγνοούμενοι είναι πάνω από 1250, είτε σε ομηρεία είτε χαμένοι στα ερείπια.

Δραματικό τελεσίγραφο έστειλε την ίδια ώρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιώντας πως αν εντός 24 ωρών δεν φτάσει βοήθεια στη Γάζα οι γιατροί δεν θα έχουν παρά να ετοιμάζουν πιστοποιητικά θανάτου».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαφήμιση