Αρχική Special Topics Τέρας του Λοχ Νες: Η πιο συναρπαστική φωτογραφία εδώ και 50 χρόνια

Τέρας του Λοχ Νες: Η πιο συναρπαστική φωτογραφία εδώ και 50 χρόνια

Το Τέρας του Λοχ Νες εξακολουθεί να αγνοείται αφού δεν …απέδωσε καρπούς η πρόσφατη μεγάλη έρευνα στην ομώνυμη λίμνη, ωστόσο μόλις δημοσιοποιήθηκε μια πρόσφατη φωτογραφία του! Εσείς τι λέτε, μοιάζει;

0
TELEMMGLPICT000347414191 16934749820710 trans NvBQzQNjv4BqYDsL8QGx 5AcveSNQFCr6XmcjlgSbRAdbDQTSQOQPUU
Η φωτογραφία στη Λίμνη του Λοχ Νες τραβηγμένη το 2018 δια χειρός της φωτογράφου Chie Kelly που μόλις την αποκάλυψε!
Διαφήμιση

 

Το πιο δημοφιλές τέρας όλων των εποχών, το Τέρας του Λοχ Νες, εξακολουθεί να αποτελεί άλυτο μυστήριο καθώς ούτε η πρόσφατη έρευνα απέδωσε καρπούς, ωστόσο το μυστήριο περιπλέκεται μετά τη δημοσιοποίηση μιας πρόσφατης φωτογραφίας του …τέρατος (;) από το χέρι γυναίκας που μόλις τόλμησε να την αποκαλύψει!

Σύνταξη: ecozen.gr

Μια “θέαση” του τέρατος του Λοχ Νες είχε ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να χαρακτηριστούν ως οι “πιο συναρπαστικές που έχουν γίνει ποτέ” από εκείνους που κυνηγούν το μυθικό πλάσμα.

Οι φωτογραφίες – οι οποίες δείχνουν ένα ζώο που μοιάζει με “φίδι” με το σώμα του στην επιφάνεια του Λοχ – τραβήχτηκαν στην πραγματικότητα το 2018, αλλά η φωτογράφος Chie Kelly, 51 ετών, τις κράτησε για τον εαυτό της φοβούμενη τη δημόσια γελοιοποίηση.

Ωστόσο, τώρα που υπάρχει μια μεγάλη συνεχιζόμενη έρευνα για το περίφημο υδάτινο θηρίο – το μεγαλύτερο κυνήγι στο Λοχ Νες εδώ και 50 χρόνια – η Kelly, μεταφράστρια, πείστηκε να βγάλει τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η ίδια και ο σύζυγός της, Σκοτ, γευμάτιζαν στο Dores Inn στις όχθες της λίμνης στο Ινβερνές της Σκωτίας, στις 13 Αυγούστου 2018, όταν άρχισε να τραβάει φωτογραφίες.

ΤΕΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣ
Η έως τώρα μοναδική και κλασσική φωτογραφία του …τέρατος. Αυτή η ιστορική φωτογραφία, που φέρεται να απεικονίζει το τέρας του Λοχ Νες, τραβήχτηκε κοντά στο Ινβερνές της Σκωτίας το 1934. Ένας από τους συμμετέχοντες αποκάλυψε στο νεκροκρέβατό του ότι οι φωτογραφίες ήταν στημένες.!

“Απλώς έβγαζα φωτογραφίες με τη φωτογραφική μου μηχανή Canon του Scott και της κόρης μας Alisa, που τότε ήταν πέντε ετών, όταν περίπου 200 μέτρα από την ακτή, κινούμενη από δεξιά προς τα αριστερά με σταθερή ταχύτητα, ήταν αυτό το πλάσμα”, δήλωσε η Kelly στην Telegraph. “Περιστρεφόταν και κυλούσε κατά διαστήματα. Δεν είδαμε ποτέ κεφάλι ή λαιμό. Μετά από μερικά λεπτά απλά εξαφανίστηκε και δεν το ξαναείδαμε ποτέ!”.

316188279 209674804950852 6998346836403863051 n

Πρόσφατα, στη Λίμνη του Λοχ Νες εξελίχθηκε επί ένα 3ήμερο η μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών με σκοπό, να βρεθεί η Νέσι. Η έρευνα απέβη άκαρπη, επειδή μεταξύ άλλων κάποιος ξέχασε να βάλει στην πρίζα το ειδικό όργανο καταγραφής ήχου!

Σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές στην πρόσφατη φωτογραφία είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτυπώνονται  παρασυρόμενα ξύλα “είναι ένα κινούμενο πλάσμα και εντελώς ανεξήγητο”, επιμένουν. Όπως και να΄χει η λίμνη του Λοχ Νες στη Σκωτία, εξακολουθεί και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και όλα δείχνουν πως θα εξακολουθήσει να συμβαίνει στο βάθος των…αιώνων!

Διαφήμιση