Αρχική Βίντεο Σε εξέλιξη αεροναυαγοσωστική επιχείρηση για το πολιτικό ελικόπτερο που έπεσε στη Β.Εύβοια-Βίντεο

Σε εξέλιξη αεροναυαγοσωστική επιχείρηση για το πολιτικό ελικόπτερο που έπεσε στη Β.Εύβοια-Βίντεο

0
πτωση ελικοπτερου ευβοια
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας, προκειμένου να εντοπίσει το πολιτικό ελικόπτερο που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Β.Εύβοια, περιοχή όπου δοκιμάζεται από την κακοκαιρία. Στο ελικόπτερο επέβαινε τελικά ένα άτομο, ο πιλότος αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι οι επιβαίνοντες ήταν δύο.

Στο σημείο των ερευνών για το πολιτικό ελικόπτερο που έπεσε στη Β.Εύβοια, εκτός από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη μεταβαίνει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού για την παροχή συνδρομής.

Λίγη ώρα αργότερα σήμανε συνολικά συναγερμός στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης από την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο. Ένα Super Puma απογειώθηκε, όπως επίσης έφτασαν στην συγκεκριμένη περιοχή και άνδρες του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, που βρίσκονται στη Βόρειο Εύβοια για να βοηθήσουν τους πληγέντες από την κακοκαιρία, ώστε να πάρουν μέρος και αυτοί στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι άγνωστος ο λόγος που είχε πάει το ελικόπτερο στο Μαντούδι. Πρόκειται για πολιτικού τύπου ελικόπτερο που απογειώθηκε από το ελικοδρόμιο Αφιδνών και όχι για κάποιο ελικόπτερο το οποίο ανήκει στα σώματα Ασφαλείας ή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

O Δήμαρχος Μαντουδίου δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει, με ειδοποίησαν δικοί μου άνθρωποι και πάμε τώρα στο σημείο» ανέφερε ο κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

Διαφήμιση