Αρχική Ειδήσεις Προβλήματα στα ΜΜΜ από την κακοκαιρία Elias–Καθυστερήσεις και ακυρώσεις από Hellenic Train...

Προβλήματα στα ΜΜΜ από την κακοκαιρία Elias–Καθυστερήσεις και ακυρώσεις από Hellenic Train – Αλλαγές σε δρομολόγια του Μετρό

Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία Elias στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) και συγκεκριμένα στο Μετρό που δεν φτάνει μέχρι το αεροδρόμιο και σταματά στη Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μετεπιβιβάζονται από το υπόγειο σταθμό στον υπέργειο σταθμό του Προαστιακού στο ίδιο σημείο και φτάνουν προς το αεροδρόμιο.

0
Μετρό Αθήνας
Διαφήμιση

Η κακοκαιρία Elias δημιούργησε προβλήματα στα ΜΜΜ και στα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου (Προαστιακός) που πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

Σημειώνεται ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά.

Αναλυτικά:

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης.
Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση.
Επίσης, καθυστερήσεις και ακυρώσεις υπάρχουν και στη γραμμή Αθήνα- Χαλκίδα- Αθήνα.

Λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο του ΟΣΕ, οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Επίσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση μεταξύ Αυλώνα- Οινόη, όπου και αναμένεται έλεγχος της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με ενημερώσεις της Hellenic Train, υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Elias που προκάλεσε προβλήματα στα δρομοόγια των ΜΜΜ. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις υπάρχουν και στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
Καταστροφές στις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος του χωριού Αρμενίου. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Οι ανακοινώσεις από την Hellenic Train

  • Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Αυλώνα – Οινόη, εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων. Αναμένεται έλεγχος της γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 καταργείται.
  • Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) σήμερα Τετάρτη 27/9/2023 καταργείται.
  • Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση.
  • Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Αθήνα- Χαλκίδα- Αθήνα, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα μέχρι νεοτέρας, λόγω κατολίσθησης. Τα δρομολόγια δεν θα υποκατασταθούν από λεωφορεία.
Διαφήμιση