Αρχική Ειδήσεις Νέα Εφαρμογή OSE Railways: Ευκολία και Ακρίβεια στον Ταξιδιωτικό Προγραμματισμό

Νέα Εφαρμογή OSE Railways: Ευκολία και Ακρίβεια στον Ταξιδιωτικό Προγραμματισμό

0
OSE Logo.svg
Διαφήμιση

Tη νέα εφαρμογή του ΟΣΕ για κινητά και tablet, OSE Railways, που ήρθε για να παρέχει στο κοινό εξυπηρέτηση με αμεσότητα, ακρίβεια και εγκυρότητα στην πληροφορία των δρομολογίων του σιδηρόδρομου, έθεσε σε λειτουργία ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

Η εφαρμογή OSE Railways δίνει έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και την αξιοπιστία των πληροφοριών, ενώ προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες δυνατότητες.

Τα κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι οι ενημερώσεις για τα δρομολόγια, τις αφίξεις ανά σταθμό και τις καθυστερήσεις σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Πληκτρολογώντας το όνομα του σταθμού ή επιλέγοντας τον σταθμό από τη λίστα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για τις αφίξεις συρμών στον σταθμό ενδιαφέροντός τους.

Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, είτε χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, είτε tablet, και πλήρως αποκρίσιμη (responsive). Επιπρόσθετα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον ΟΣΕ όπως τα Στοιχεία Επικοινωνίας με την εταιρεία, ενώ γίνεται σημαντική αναφορά στους Στόχους και τη διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του ΟΣΕ, ώστε να καταφέρει να προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες στο κοινό.

Η εφαρμογή OSE Railways είναι ήδη διαθέσιμη σε συσκευές Android, προσεχώς και σε iOS, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα ακολουθήσουν πιο εμπλουτισμένες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις της.

Χρησιμοποιήστε το QR Code σε συσκευές Android και κατεβάστε την εφαρμογή με δύο απλά βήματα: σκανάρετε με το κινητό ή το tablet σας για να ανοίξετε το Playstore και εγκαταστήστε το OSE Railways app γρήγορα και εύκολα!

Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο QR code και για συσκευές iOS.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤριπλασιασμός παραγωγής για την Energean στο α΄ εξάμηνο του 2023
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Daniel:Μεγαλώνει ο αριθμός νεκρών και αγνοουμένων-«Θάλασσα» οι κάμποι σε Θεσσαλία-Στις πληγείσες περιοχές ο Κ.Μητσοτάκης το Σ/Κ