Αρχική Special Topics Αποκάλυψη:”Εξωγήινα” πτώματα 1000 ετών-Παρουσίαση στο Μεξικό(Video)

Αποκάλυψη:”Εξωγήινα” πτώματα 1000 ετών-Παρουσίαση στο Μεξικό(Video)

“Εξωγήινα” πτώματα με χέρια που φέρουν τρία δάχτυλα παρουσίασε ειδικός σε θέματα ΑΤΙΑ (UAPs) σε συνέδριο στο Μεξικό. Λέγεται ότι βρέθηκαν στο Περού και  ότι είναι ηλικίας άνω των 1.000 ετών.

0
Εξωγήινα πτώματα Ηλικίας 1000 ετών και πλέον ετών
Διαφήμιση

Σε ένα συνέδριο γεμάτο έκπληκτους αξιωματούχους, δύο επιστήμονες και ένας γνωστός δημοσιογράφος και ερευνητής εξωγήινης ζωής, ο κ. Jaime Maussan, προχώρησαν σε μια σοκαριστική αποκάλυψη που θα συζητηθεί: εξωγήινα πτώματα 1.000 ετών! Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ  της Daily Mail, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού  δύο ανθρωποειδή πτώματα , που ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού!

Ο κ.Jaime Maussan χαρακτήρισε το γεγονός ως μια στιγμή “κρίσιμης καμπής” και το ρεπορτάζ που δημοσιέυθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου υπογράφει ο δημοσιογράφος James Reynolds.

          

Σύμφωνα  πάντα με το δημοσιεύμα της Daily Mail, ο Jaime Maussan, ο οποίος έχει ηγηθεί ερευνών για εξωγήινα φαινόμενα εδώ και δεκαετίες, παρουσία δύο επιστημόνων αποκάλυψε δύο πτώματα σε μια εκδήλωση “καμπής”  στο Κογκρέσο του Μεξικού την Τρίτη.

Μουμια UFO απομεινάρια από συμβάν Σεπτεμβρίου 2012

Οι ερευνητές έκαναν τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι τα πτώματα, που ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού, είχαν γενετική σύνθεση 30% διαφορετική από εκείνη των ανθρώπων – κάτι που, όπως είπαν, δείχνει ότι τα πτώματα είναι ένα άλλο είδος.

Η χρονολόγηση άνθρακα από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) διαπίστωσε ότι τα εξωγήινα πτώματα, που απεικονίζονται με χέρια με τρία δάχτυλα, χωρίς δόντια και στερεοσκοπική όραση, ήταν ηλικίας άνω των 1.000 ετών.

Εξωγήινα πτώματα Μεξικό χέρι
Εξωγήινα πτώματα με τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι

Όμως η παράξενη παρουσίαση έχει ήδη προκαλέσει σκεπτικισμό στο διαδίκτυο με κάποιους να αστειεύονται ότι τα πτώματα ήταν “μεταλλαγμένες γάτες”. Ασυνήθιστο για απολιθώματα που έχουν υποβληθεί σε ανάλυση, τα δείγματα ήταν καλυμμένα με κάτι που φαινόταν να είναι άμμος.

Όμως ο Maussan – ο οποίος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με διαψευσμένες θεωρίες περί εξωγήινων – δήλωσε ενόρκως την Τρίτη: “Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας […] Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια ΑΤΙΑ. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων [άλγεων] και αργότερα απολιθώθηκαν”.

Αργότερα πρόσθεσε: “Αν είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν ευφυή και ζούσαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία’.

“Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν, θα πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα’, είπε στην εκδήλωση.

The mummified bodies were presented to photojournalists and deputies at Mexican congress
Μουμιοποιημένα σώματα αγνώστου προέλευσης

Τα  πτώματα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο είχαν περίπου ανθρωποειδές σχήμα.

Όμως, ο αναδιπλούμενος λαιμός και το μακρύ κρανίο παρουσιάζουν “τυπικά χαρακτηριστικάτων πτηνών”, ανέφερε η El País.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι είχαν ισχυρά, ελαφριά οστά και δεν είχαν δόντια, ανέφεραν οι ομιλητές.

Οι ειδικοί είπαν στους βουλευτές κατά την εκδήλωση στο Κογκρέσο ότι:

  • ένα από τα όντα έφερε αυγά με έμβρυα μέσα τους,
  •  είχαν εμφυτεύματα από τα μέταλλα κάδμιο και όσμιο.

Το όσμιο είναι ένα από τα πιο σπάνια στοιχεία στον φλοιό της Γης και θεωρείται το σπανιότερο πολύτιμο μέταλλο.

Οι ερευνητές έκαναν τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι τα πτώματα, που ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού, είχαν γενετική σύνθεση που απέχει 30% από εκείνη των ανθρώπων.

 

Εξωγήινα πτώματα γεννετική ομοιότητα με τον άνθρωπο 70%
Γεννετική ομοιότητα με τον άνθρωπο κατά 70%

 

Είναι η πρώτη φορά που το Μεξικό πραγματοποίησε επίσημο διάλογο για να αναγνωρίσει το φαινόμενο και ο κ. James Maussan χαρακτήρισε το γεγονός ως μια στιγμή “καμπής”.

Σύμφωνα με τον κ. James Maussan τα “εξωγήινα” πτώματα μελετήθηκαν πρόσφατα στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), όπου οι επιστήμονες τα μελέτησαν με ραδιοχρονολόγηση.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις αξιωματούχων ΗΠΑ -Μεξικού

Στην εκδήλωση της 12ης Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκαν αρκετοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ και του Μεξικού για να παρουσιάσουν το θέμα των αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων.

Ο Abraham Avi Loeb, διευθυντής του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ, εμφανίστηκε μέσω βιντεοσύνδεσης και κάλεσε τη μεξικανική κυβέρνηση να επιτρέψει σε διεθνείς επιστήμονες να ερευνήσουν περαιτέρω τα δείγματα.

Μουμια UFO Ryan Graves Americans for Safe Aerospace
Ryan Graves_Americans for Safe Aerospace

Ο Ryan Graves, συνταξιούχος διευθυντής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού και εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Americans for Safe Aerospace,  ήταν επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ο Graves έδωσε κατάθεση νωρίτερα φέτος σχετικά με τις εμφανίσεις “UAP” και την κυβερνητική ταξινόμηση.

Τον Ιούλιο προέβη σε ισχυρισμούς σχετικά με την απειλή που συνιστούν τα UAP για την εθνική ασφάλεια της Αμερικής. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι τα UFO ήταν “ανοιχτό μυστικό” στο στρατό και κατέθεσε ότι η μοίρα του εντόπιζε τακτικά αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, ενώ βρισκόταν στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια το 2014.

Σε παρόμοιες κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις με εκείνη στο Μεξικό ζητήθηκε από τις αρχές να διαθέσουν σχετικά διαβαθμισμένα έγγραφα.

Τον Αύγουστο, το (αμερικανικό) υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε έναν νέο ιστότοπο που θα παρέχει επίσημες αποχαρακτηρισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ΑΤΙΑ, μετά τη μαρτυρία-βόμβα του πληροφοριοδότη David Grusch ότι άνθρωποι είχαν δολοφονηθεί στο πλαίσιο μιας συνωμοσίας για να κρατηθούν μυστικά τα ΑΤΙΑ.

Η ιστοσελίδα, που βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, θα προσφέρει εικόνες και βίντεο για το κοινό, ώστε να μπορεί να τα αναζητήσει εύκολα μόλις ολοκληρωθεί.

Σε μια δήλωση σχετικά με την ιστοσελίδα, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η δημοσίευση δείχνει πόσο “δεσμευμένο” είναι το Υπουργείο Άμυνας στη “διαφάνεια με τον αμερικανικό λαό” σχετικά με το έργο του για τα UAPs – ο κυβερνητικός όρος για τα UFOs.

Ο Ρόμπερτ Σάλας, συνταξιούχος υπολοχαγός της USAF, μίλησε για το στίγμα που περιβάλλει τις θεάσεις UAP κατά την ενημέρωση στο Μεξικό την Τρίτη.  “Καθώς μιλάμε, ο ουρανός μας είναι γεμάτος από [UAPs], η ύπαρξη των οποίων δεν αναφέρεται αρκετά.Οι εμφανίσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες, είναι ρουτίνα. Είναι ένα στίγμα  UAP* και αποτελεί ισχυρή πρόκληση για την εθνική ασφάλεια”, δήλωσε, όπως αναφέρει το Infobae.

Στους παρευρισκόμενους στην ακρόαση προβλήθηκαν πλάνα από UAPs, μεταξύ των οποίων και πλάνα που κατέγραψε ένα μαχητικό αεροσκάφος με φώτα να αιωρούνται πάνω από τα σύννεφα.

Άλλοι αφηγήθηκαν ιστορίες που είδαν ασυνήθιστα γεγονότα ενώ εργάζονταν σε όλο το Μεξικό.

Εξωγήινα πτώματα Παρουσίαση Oρκος

Όλοι οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να σηκωθούν και έδωσαν όρκο, ότι όλες οι δηλώσεις που έγιναν ήταν αληθείς.

Παλαιότερος ισχυρισμός και η διάψευση 

Το 2015, ο Jaime Maussan αποκάλυψε ένα άλλο μουμιοποιημένο σώμα, που ισχυρίστηκε ότι ήταν εξωγήινο.

 Το σώμα βρέθηκε κοντά στις γραμμές Νάζκα,γεωγλυφικά στο Περού μήκους από 50 έως 1200 ποδιών.

Γεωγλυφικά Ναζκα nazca lines geoglyphs

Κάποιοι μάλιστα εικάζουν ότι τα εν λόγω γεωγλυφικά, είναι εξωγήινες κατασκευές αν και  δεν έχει διαοιστωθεί μέχρι στιγμής η προέλευση τους.

Ωστόσο, το Snopes ανέφερε αργότερα ότι ο ισχυρισμός αυτός είχε διαψευστεί.

Υποστηρίχθηκε ότι το πτώμα ήταν αντ’ αυτού ενός  παιδιού. Πέντε πτώματα που βρέθηκαν στο Περού το 2017 επίσης αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν ανθρώπινα παιδιά.

 

  • UAPs είναι η νέα ονομασία των UFO και μεταφράζεται ως: Αγνώστου Ταυτότητας Εναέριο Φαινόμενο. Ονομάζεται έτσι το  φαινόμενο ή αντικείμενο στην ατμόσφαιρα, που παρατηρείται από το έδαφος ή τον αέρα, του οποίου η φύση ή η αιτία παραμένει ανεξήγητη ακόμη και μετά από μεταγενέστερη επιστημονική ανάλυση.

Πηγή: Dailymail.co.uk 

Διαφήμιση