Αρχική Special Topics Περού: Επίθεση από …εξωγήινους καταγγέλλουν κάτοικοι χωριού -βίντεο

Περού: Επίθεση από …εξωγήινους καταγγέλλουν κάτοικοι χωριού -βίντεο

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά με εξωγήινους  που κάνουν την εμφάνισή τους επί της γης, όπως αυτό στο Περού!

0
εξωγήινοι - UFO - ιπτάμενος δίσκος
Εικόνα: Pixabay/Lance
Διαφήμιση

Έκπληξη προκαλεί το νέο περιστατικό που ισχυρίζονται ότι έζησαν κάτοικοι ενός χωριού στο Περού, περιγράφονται μία επίθεση από …εξωγήινους. Οι ιθαγενείς Ikitu υποστηρίζουν ότι τα «περίεργα όντα» έχουν μεγάλα κεφάλια και κίτρινα μάτια

Μια ασυνήθιστη καταγγελία έκαναν οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στο Περού οι οποίοι όπως είπαν τους επιτέθηκαν… εξωγήινοι!

Συγκεκριμένα οι ιθαγενείς Ikitu, υποστηρίζουν ότι τα «περίεργα όντα» έχουν μεγάλα κεφάλια και κίτρινα μάτια και εξαπολύουν επιθέσεις στο χωριό τους από τις 11 Ιουλίου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι λένε πως οι εξωγήινοι επιτέθηκαν σε 15χρονο κορίτσι, την οποία «άρπαξαν από πίσω» σε μία απόπειρα απαγωγής. Οι εξωγήινοι πιστεύεται ότι φορούν πανοπλία και στρογγυλά παπούτσια με κόκκινο φως στη φτέρνα και αιωρούνται πάνω από το έδαφος.

Η αγροτική περιοχή του Alto Nanay απέχει 10 ώρες με το ποτάμι από την πλησιέστερη πόλη, την Iquitos.

«Το χρώμα τους είναι πράσινο – ασημί, τα παπούτσια τους είναι στρογγυλά και με αυτά σηκώνονται από το έδαφος. Αιωρούνται στο ένα μέτρο ύψος και έχουν κόκκινο φως στη φτέρνα. Τα κεφάλια τους είναι μακριά… και τα μάτια τους κιτρινωπά. Με αυτά σε βλέπουν καλά και φεύγουν», ανέφερε ο ηγέτης της κοινότητας Jairo Reátegui Ávila, περιγράφοντας την επίθεση από τους εξωγήινους στο χωριό του Περού.

Μία άλλη θεωρία είναι ότι τα πλάσματα είναι drones που περιφέρονται στην περιοχή και που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη βία συμμοριών. «Δεν μπορούμε να δούμε καλά τα πρόσωπά τους και τα σώματά τους επιπλέουν.

Χρησιμοποιούν τα χέρια τους για ισορροπία [όταν πετούν], αλλά περπατούν κανονικά. Κάθε φορά που φτάνουμε κοντά τους, πετούν ενεργοποιώντας κάτι στο κάτω μέρος των ποδιών τους. Έχουν τροχούς με φώτα», είπε ο Reátegui Ávila.

 

Διαφήμιση