Αρχική Ειδήσεις Τέλος Ιουλίου παραδίδεται η 3η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Σκάλα Λακωνίας

Τέλος Ιουλίου παραδίδεται η 3η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Σκάλα Λακωνίας

Μέχρι τα τέλη του τρέχοντος Ιουλίου αναμένεται ότι θα έχει παραδοθεί η τρίτη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, στην Σκάλα, η οποία -στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης- θα αναλάβει την επεξεργασία των απορριμμάτων των δήμων της Λακωνίας.

0
σκαλα λακωνιας
Διαφήμιση
Την ενημέρωση αυτή έλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε και περιηγήθηκε στην υπό κατασκευή μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή και είχε συνάντηση με τον εργοταξιάρχη.
νικας

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εξ άλλου, κατά την μετάβασή του στη Λακωνία, υπέγραψε αργά το μεσημέρι σήμερα, στο διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη, δύο συμβάσεις για ισάριθμα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα.

 

Η δεύτερη σύμβαση που υπέγραψε ο Π. Νίκας στην Σπάρτη αφορά στο προϋπολογισμού 237.145,40 ευρώ έργο διαμόρφωσης της εισόδου του Γυμνασίου – Λυκείου των Μολάων, με σκοπό την δημιουργία πρόσβασης για τα άτομα με αναπηρία.

Κατά την παραμονή του στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε συνάντηση με κατοίκους από την περιοχή του Έλους, με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που αφορούν στην εν λόγω περιοχή.

 

Διαφήμιση