Αρχική Special Topics Σάμος: Κορυφαίος προορισμός για τους Ολλανδούς

Σάμος: Κορυφαίος προορισμός για τους Ολλανδούς

Μία από τις πέντε κορυφαίες περιπατητικές επιλογές στην Ελλάδα αναδεικνύεται  η Σάμος, σύμφωνα με το νέο κατάλογο που ανακοίνωσε το Griekenland.net.

0
samos
Διαφήμιση

Η Σάμος αναδείχθηκε μέσα από την καθιερωμένη ταξιδιωτική ιστοσελίδα με εκατομμύρια επισκέπτες δεύτερη σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα ως τον κορυφαίο νησιωτικό προορισμό με κριτήριο τις περιπατητικές δραστηριότητες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει το μαγευτικό νησί του Βορείου Αιγαίου https://griekenland.net/nieuws/toerisme/5x-wandelen-in-griekenland/. 

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα κατέγραψε τις απόψεις των Ολλανδών ταξιδιωτών και ανέδειξε τη Σάμο ως έναν από δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα μας για αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Προηγήθηκε ενημερωτική επαφή του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τη δημοσιογραφική ομάδα του μέσου. «Μετά την αστάθεια που εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιούνιο, οι προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι ευοίωνες για το νησί του Πυθαγόρα.

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες αναχώρησε από τη Σάμο με άριστες εντυπώσεις η δημοφιλής Ολλανδή blogger Chloe Stark που απευθύνεται στους λάτρεις της γαστρονομίας και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Το εν λόγω ταξίδι εντάχθηκε στη συνεργασία που «έχτισε» ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών το προηγούμενο διάστημα, για τη διοργάνωση πολυεπίπεδης παρουσίασης του προορισμού στο Άμστερνταμ, η οποία είχε εντυπωσιακή προσέλευση από εκπροσώπους σημαντικών Μέσων Ενημέρωσης της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης και πολλούς επαγγελματίες.

Το τουριστικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας της Ολλανδίας, Griekenland Magazine https://www.facebook.com/photo/?fbid=695613315906211&set=pcb.695613379239538 δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα για το νησί με προβολή στο εξώφυλλο.

Διαφήμιση