Αρχική Special Topics Παράσταση βραβευμένο παραμύθι για τη φύση

Παράσταση βραβευμένο παραμύθι για τη φύση

Ο χοροθεατρικός σύλλογος “Καλλίχορος” ανεβάζει την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 12.00 το βραβευμένο παραμύθι της Στέλλας Αρβανίτη “Τα δάκρυα της ζωής” βασισμένο σε μια αληθινή εικόνα.

0
Θέατρο- Καλλίχορος
Διαφήμιση
Ελάτε να μάθουμε όλοι μαζί αν οι χελώνες κλαίνε, πώς μπορεί κάποιος να πετάξει ακόμη κι αν χάσει ένα φτερό αλλά και ποιές  είναι  οι πραγματικές αξίες στη ζωή.
🐢 🐝

Το βιβλίο έχει βασιστεί σε πραγματικό γεγονός.
Η σκηνή θα πλημμυρίσει με πεταλούδες 🦋 λουλουδάκια🌼πασχαλίτσες🐞 αράχνες, πυγολαμπίδες, χελώνες και πολλά πολύχρωμα και παραμυθένια πλάσματα.
Ο “Καλλίχορος” ιδρύθηκε το Μάιο του 2013 από μια ομάδα καλλιτεχνών που σκοπό τους έχουν να προσφέρουν ψυχαγωγία,διαπαιδαγώγηση και εκγύμναση σε μικρούς και μεγάλους μέσα από το χορό και το θέατρο.Τα μέλη του συλλόγου ( παιδιά και ενήλικες) μπορούν να ασχοληθούν με χορό,θέατρο και γυμναστική- pilates). Η έδρα του συλλόγου βρίσκεται στην οδό Σκρα 19 στην Καλλιθέα.
✍️Η Στέλλα Αρβανίτη είναι βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων,τακτικό μέλος της ibby και ξεναγός. Σπούδασε στο ΑΠΘ Ιταλική Γλώσσα και φιλολογία,έχει δουλέψει ως εκπαιδεύτρια στα ΚΕΠ  και γράφει παραμύθια διηγήματα,θέατρο ,ποίηση και κάνει παράλληλα  μαθήματα δημιουργικής γραφής. Έως τώρα έχουν εκδοθεί  6 βιβλία τα περισσότερα   βραβευμένα.
🗓️Κυριακή 18 Ιουνίου
⏰12.00 μ.μ
Τόπος: Θέατρο της Λεοντείου σχολής, είσοδος  Ραιδεστού 52
Για προσκλήσεις στην πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Σαχπατζίδου
697 743 6615  ή στην έδρα του συλλόγου ΣΚΡΑ 19.
Διαφήμιση