Αρχική Ελλάδα Σαρακάκης: Δωρεά οχήματος στο Δήμο Σκιάθου

Σαρακάκης: Δωρεά οχήματος στο Δήμο Σκιάθου

Ένα σύγχρονο όχημα απέκτησε η Σκιάθος, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Είναι δωρεά του ομίλου Σαρακάκη.

0
Όχημα Δωρεά Σαρακάκη Σκιάθος
Διαφήμιση

Στη δωρεά ενός σύγχρονου οχήματος για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Σκιάθου προχώρησε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα ημιφορτηγό όχημα τύπου «pickup» 4χ4, που θα ενισχύσει σημαντικά το στόλο του Δήμου σε οχήματα και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος, πυροπροστασίας και ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας:«Με το νέο αυτό όχημα ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται ο επιχειρησιακός στόλος του Δήμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου, για αυτή τη σημαντική προσφορά , που θα συνδράμει σημαντικά στην πρακτική αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας. Τέτοιες πρωτοβουλίες, μέσα από στοχευμένες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, αποτυπώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την κοινωνική ευθύνη».

Διαφήμιση