Αρχική Αφιερώματα Βρετανία: Συναυλία και πάρτι για τη στέψη του Καρόλου Γ

Βρετανία: Συναυλία και πάρτι για τη στέψη του Καρόλου Γ

Η Βρετανία γιορτάζει με συναυλία και πάρτι σε όλη τη χώρα τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ! Χιλιάδες πολίτες έχουν κατακλύσει το Κάστρο του Ουίνδσορ καθώς πλήθος αστέρων, ανάμεσά τους η Κέιτι Πέρι, ο Λάιονελ Ρίτσι και οι Take That θα εμφανιστούν στη συναυλία στέψης του βασιλιά. Στην εκδήλωση, στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ, θα παρευρεθούν ο νεοφώτιστος βασιλιάς Κάρολος,  η βασίλισσα Καμίλα  και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

0
Συναυλία στέψη Καρόλου!!
Διαφήμιση

Η Βρετανία γιορτάζει τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ με συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ και χιλιάδες πάρτι σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Ουίλιαμ θα ανέβει στη σκηνή της συναυλίας και θα εκφωνήσει ομιλία κατά τη διάρκεια της γιορτής, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. 

Σύνταξη:ecozen.gr

Ουίλιαμ Κέιτ παρτι Κάρολος
Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας υποδέχονται τους επισκέπτες στο Long Walk έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή πριν από τη συναυλία. Φωτ: Clodagh Kilcoyne/Reuters

Νωρίτερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ έκαναν μια αιφνιδιαστική εμφάνιση για να χαιρετήσουν τους επισκέπτες της συναυλίας που βρίσκονταν ήδη στην ουρά κατά μήκος του Long Walk του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι ήταν όλο χαμόγελα καθώς έσφιγγε τα χέρια και συνομιλούσε με τους παρευρισκόμενους. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ συνάντησαν πλήθος κόσμου που πανηγύριζε στο Ουίνδσορ, καθώς χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στα πάρτι του δρόμου για τη στέψη σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αστυνομία εφιππη συναυλία Καρόλου
Έφιππη αστυνομική παρουσία στην είσοδο του Long Walk στο Windsor. Φωτ: Geoffrey Swaine/Shutterstock

Περίπου 20.000 πολίτες εξασφάλισαν εισιτήρια για τη συναυλία στέψης, ενω χιλιάδες έχουν κατακλύσει τους χώρους γύρω απο το Κάστρο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν την πρώτη δημόσια δήλωση εκ μέρους του Καρόλου και της Καμίλα από τότε που στέφθηκαν, με έναν εκπρόσωπο να λέει ότι ήταν “βαθιά συγκινημένοι” από τους εορτασμούς του Σαββάτου.

Κάρολος βασιλικό μπαλκόνι κεντρική“Οι Μεγαλειότητές τους ήταν βαθιά συγκινημένες από τα χθεσινά γεγονότα και βαθιά ευγνώμονες τόσο σε όλους εκείνους που βοήθησαν να γίνει μια τόσο λαμπρή περίσταση – όσο και στους πάρα πολλούς που προσήλθαν να δείξουν την υποστήριξή τους σε τόσο μεγάλο αριθμό στο Λονδίνο και σε άλλες περιοχές”, ανέφερε.

Κάρολος γεύμα

Χιλιάδες πάρτι για τη στέψη του Καρόλου Γ εξελίσσονται στους δρόμους πόλεων της Μεγάλης Βρετανίας ενώ 50.000 γεύματα στέψης έχουν προγραμματιστέι στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Το βράδυ (10μμ ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία, ενω γεύματα πραγματοποιούνται την Κυριακή  πριν τη μεγάλη συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ με τη συμμετοχή πολλών αστεριών της μουσικής σκηνής.

Βρετανός πρωθυπουργός πάρτι Καρόλου!
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, σε ρόλο οικοδεσπότη στο μεγάλο τραπέζι έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Εν τω μεταξύ, στην Downing Street, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του διοργανώνουν το δικό τους γεύμα για κοινοτικούς παράγοντες, ουκρανικές οικογένειες και ομάδες νεολαίας. Περίπου 50.000 γεύματα στέψης έχουν προγραμματιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

 

 

Αργότερα, στις 20:00 ώρα Βρετανίας θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στέψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC One και το BBC Radio 2. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβληθούν βίντεο με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον αστέρα του Top Gun ,Τομ Κρουζ, την ηθοποιό της Δυναστείας Τζόαν Κόλινς, τον περιπετειώτη Bear Grylls και τον τραγουδιστή Sir Tom Jones, ο οποίος θα αναφερθεί σε άγνωστες πτυχές της ζωής του βασιλιά Καρόλου Γ.

Πηγή:The guardian

Διαφήμιση